Aktualnie czytasz:
Romet ADV 125 FI PRO: Cena, opinie i dane techniczne
9
 
Czytaj
REKLAMA

Poznaj Gara偶 BMW pe艂en motocykli gotowych do odbioru.

W ofercie Gara偶 BMW odnajdziesz fabrycznie nowy b膮d藕 u偶ywany motocykl w doskona艂ym stanie. Wejd藕 i sprawd藕 jak blisko jest Tw贸j wymarzony motocykl BMW.Skorzystaj z atrakcyjnego finansowania w programie BMW 3asy ride

ADV to maszyna dla bardziej wymagaj膮cych u偶ytkownik贸w. Z pewno艣ci膮 nie jest to stricte miejska propozycja. To model, kt贸ry kocha podr贸偶e zar贸wno pod wzgl臋dem zawieszenia, jak i miejsca na baga偶e. Mi艂ym zaskoczeniem mo偶e by膰 sam wygl膮d. ADV absolutne nie wygl膮da na swoj膮 pojemno艣膰. Patrz膮c na niego, my艣limy, 偶e mamy do czynienia z czym艣 zdecydowanie wi臋kszym.

Dodatkowym urozmaiceniem b臋dzie chocia偶by gniazdo USB pozwalaj膮ce na szybkie pod艂膮czenie nawigacji, telefonu, czy te偶 kamery. Model do kupienia b臋dzie w dw贸ch wersjach kolorystycznych.

 
Czytaj
REKLAMA

Poznaj Junaka M12 Vintage 125 na prawo jazdy B

B膮d藕 oryginalny i wyr贸偶nij si臋 na drodze z Junakiem M12 Vintage 125. Niezawodny silnik z wtryskiem paliwa. Szprychowe, du偶e ko艂a. System hamulcowy CBS. Do tego matowe malowanie i pot臋偶na doza komfortu zar贸wno podczas jazdy po mie艣cie, jak r贸wnie偶 wsz臋dzie tam, gdzie poniesie wzrok. Spe艂nij swoje marzenia o nowym Junaku. Ju偶 za 9 199 PLN.

Szczeg贸艂y
Dane techniczne

wymiary [mm]: 2090脳865脳1205 mm
rozstaw osi [mm]: 1370 mm
waga [kg]: 138 kg
silnik: 1-cylindrowy, 4-suwowy, 2-zaworowy
艣rednica脳skok: 52.4脳57.9 mm
pojemno艣膰 [ccm]: 125 ccm
ch艂odzenie: ch艂odzony powietrzem
moc max [KM]: 7.8 kW / 7500 rpm
moment obrot. [Nm/rpm]: 9.2 Nm / 6000 rpm
pr臋dko艣膰 max [km/h]: 90 km/h
rozruch: elektryczny
zap艂on: ECU
przeniesienie nap臋du: 艂a艅cuch
skrzynia bieg贸w: 5-bieg贸w
sprz臋g艂o: mokre, wielotarczowe
smarowanie: obieg wymuszony, mokra misa olejowa
opony prz贸d | ty艂: 100/80-17 | 120/80-17
zawieszenie prz贸d: amortyzator teleskopowy USD
zawieszenie ty艂: amortyzator olejowy
pojemno艣膰 zbiornika [L]: 14 L
hamulec prz贸d / ty艂: 265 mm tarcza / 240 mm tarcza
system hamulcowy: CBS

Opinie
Ocena Redakcji
Ocena U偶ytkownik贸w
Oce艅 tutaj
Ocena og贸lna
Design
Jako艣膰
Cena do jako艣ci
Ocena Redakcji
Ocena U偶ytkownik贸w
348 Oceny
Ju偶 oceni艂e艣, dzi臋kujemy!
Jaka jest Twoja reakcja?
64%
3%
8%
  • lukasz
    21 lutego 2017 at 09:54
    Plusy

    fajnie jezdzi w terenie,duzy motocykl na 125 ke,malo pali,fajnie obudowany gmolami,atrakcyjna cena mysle ze w tej cenie nic lepszego sie nie znajdzie oczywiscie z nowych motocykli z zwlaszcz enduro

    Minusy

    za slaba moc na asfalt,niska predkosc maksymalna,nie dzialajacy obrotomierz

    Opinie
    Ocena og贸lna
    Design
    Jako艣膰
    Cena do jako艣ci

    Ogolnie jak za ta cene nie mozna bardzo nic zlego powiedziec w terenie wysmienity w koncu to enduro

  • Andrzej
    23 lutego 2017 at 13:54

    Motocykl b臋dzie kosztowa膰 oko艂o 9.500 z艂 brutto. W przeliczeniu z THB na PLN. A jak b臋dzie wygl膮da膰? Prosz臋 bardzo. https://www.youtube.com/watch?v=XnoaS7mmrGE.

  • Lukasz
    23 lutego 2017 at 18:05

    Opisa艂em wcze艣niejszy model jak widz臋 teraz osi膮gi nowego to nic lepszego na pewno nie bedzie

  • pawe艂
    20 czerwca 2017 at 13:05
    Plusy

    por臋膰zny, zwinny , praktyczny

    Minusy

    za minus uzna艂 bym moc silnika ale tylko dla tego ze mam du偶y motor a ten dla zony do nauki kupilsmy

    Motorek bardzo fajnie si臋 prezentuje. osiaga bez problemu katalogowe 90 km/h ze mn膮 ( 1.9 metra i 105 kg wagi )
    Jak narazie zrobione 380 kilometr贸w na jednym zbiorniku paliwa. Bardzo oszcz臋dny , z tym 偶e je偶d偶ony g艂ownie z pr臋dko艣ci膮 do 80 km/h
    niech si臋 u艂o偶y 馃槈

  • Tomasz
    12 marca 2018 at 18:45

    Redakcja prawie 5 gwiazdek
    U偶ytkownicy 2 gwiazdki
    Chyba jednak kupi臋 Hond臋

  • Micha艂
    13 czerwca 2018 at 10:10
    Plusy

    USB, Twarde kufry , O艣wietlenie LED , Zawieszenie USD. Wydech brzmi ok i nie ha艂asuje przy pr臋dko艣ci przelotowej .

    Minusy

    Twarda kanapa , dla niekt贸rych za ma艂a szyba , Zawieszenie jest mi臋kkie i nie nadaje si臋 na dziury w terenie na co wskazuj膮 przecie偶 opony i ko艂a z odlewu,

    Opinie
    Ocena og贸lna
    Design
    Jako艣膰
    Cena do jako艣ci

    Pozwol臋 sobie zaznaczy膰 ,偶e wi臋kszo艣膰 os贸b ocenia ten motor nawet go na oczy nie widz膮c , a jak sie zrobi „risercz” to sie dowiadujemy ze robi go fabryka kt贸ra produkuje r贸wnie偶 BMW i Harley…
    Dodatkowo tak zwana awaryjno艣膰 i niska jako艣膰 na kt贸r膮 mo偶na si臋 czasami natkn膮膰 w tych Motocyklach nie wywodzi si臋 z jako艣ci tych maszyn tylko sposobie ich transportu. Te maszyny aby obni偶y膰 koszt s膮 w po艂owie z艂o偶one, reszt臋 sk艂adaj膮 Panowe z cz臋sto bardzo kiepskim i ma艂ym do艣wiadczeniem. Tak wi臋c wystarczy znale藕膰 dobry serwis kt贸ry sprzedaje te maszyny ale zajmuje si臋 czy艣 powa偶nym opr贸cz skuter贸w i mo偶emy u偶ytkowa膰 go spokojnie.

  • Marek
    2 sierpnia 2018 at 21:49
    Plusy

    Wygl膮d, Frajda, Spalanie, Bezawaryjno艣膰

    Minusy

    Hamulce, opony, akumulator

    Opinie
    Ocena og贸lna
    Design
    Jako艣膰
    Cena do jako艣ci

    mam takiego i jest SUPER ale
    Mam koleg臋 co ma Rometa Enduro 150 i ma przejechane realnie ok.15 tys i nic si臋 nie zepsu艂o pr贸cz padni臋tego od razu akumulatora
    150 to lepsza propozycja ni偶 125 bo przelotowa dla 150 to ok. 90 a dla 125 to ok. 75 km/h wi臋c 150 nadaje si臋 ju偶 do „tras” i tiry nie musz膮 spycha膰 do rou natomiast 125 ju偶 nie

  • ROBERT
    2 pa藕dziernika 2018 at 20:25
    Plusy

    WYGL膭D, NISKIE SPALANIE ,OD MAJA 2018 NIE SPOTKA艁EM BRATA BLI呕NIAKA JE呕DZ膭C PO OPOLSZCZY呕NIE

    Minusy

    BRAKUJE DW脫CH MA艁YCH KONIK脫W

    mam Romka 0d maj 2018 do tej pory przejecha艂em 4700 km bezawaryjny sprawia mi wielk膮 frajd臋 pr臋dko艣c max 110 z wiatrem do 95 zbiera si臋 bez problemu spalanie najmniej co osi膮gno艂em to 2,16 litra po przejechaniu 400 km najwi臋cej 2.56 te偶 na odcinku 400 gaz do dechy hamowanie miasto , kufry bardzo przydatne .

Podziel si臋 opini膮

lub
Ocena og贸lna
Design
Jako艣膰
Cena do jako艣ci