Aktualnie czytasz:
Romet ADV 125 FI PRO: Cena, opinie i dane techniczne
9
 
Czytaj
REKLAMA

Kominiarka motocyklowa teraz za 10,59 PLN z tanią i szybką wysyłką

Zadbaj o swoje zdrowie na motocyklu. Kominiarka pod kask to ochrona Twoich górnych dróg oddechowych i komfort termiczny w chłodne dni. Wysyłka w 24h. Paczkomat 12,50 PLN i darmowy zwrot do 14 dni.

ADV to maszyna dla bardziej wymagających użytkowników. Z pewnością nie jest to stricte miejska propozycja. To model, który kocha podróże zarówno pod względem zawieszenia, jak i miejsca na bagaże. Miłym zaskoczeniem może być sam wygląd. ADV absolutne nie wygląda na swoją pojemność. Patrząc na niego, myślimy, że mamy do czynienia z czymś zdecydowanie większym.

Dodatkowym urozmaiceniem będzie chociażby gniazdo USB pozwalające na szybkie podłączenie nawigacji, telefonu, czy też kamery. Model do kupienia będzie w dwóch wersjach kolorystycznych.

 
Czytaj
REKLAMA

Junak 126 teraz za 279,95 zł miesięcznie

Wybierając nowego Junaka 126 możesz skorzystać z promocyjnego finansowania RSSO 0% bez ukrytych kosztów i wpłaty własnej. Już za 279,95 zł miesięcznie (20 rat 0%) możesz wyjechać z salonu nowym motocyklem Junak 126!

Szczegóły
Dane techniczne

wymiary [mm]: 2090×865×1205 mm
rozstaw osi [mm]: 1370 mm
waga [kg]: 138 kg
silnik: 1-cylindrowy, 4-suwowy, 2-zaworowy
średnica×skok: 52.4×57.9 mm
pojemność [ccm]: 125 ccm
chłodzenie: chłodzony powietrzem
moc max [KM]: 7.8 kW / 7500 rpm
moment obrot. [Nm/rpm]: 9.2 Nm / 6000 rpm
prędkość max [km/h]: 90 km/h
rozruch: elektryczny
zapłon: ECU
przeniesienie napędu: łańcuch
skrzynia biegów: 5-biegów
sprzęgło: mokre, wielotarczowe
smarowanie: obieg wymuszony, mokra misa olejowa
opony przód | tył: 100/80-17 | 120/80-17
zawieszenie przód: amortyzator teleskopowy USD
zawieszenie tył: amortyzator olejowy
pojemność zbiornika [L]: 14 L
hamulec przód / tył: 265 mm tarcza / 240 mm tarcza
system hamulcowy: CBS

Opinie
Ocena Redakcji
Ocena Użytkowników
Oceń tutaj
Ocena ogólna
Design
Jakość
Cena do jakości
Ocena Redakcji
Ocena Użytkowników
309 Oceny
Już oceniłeś, dziękujemy!
Jaka jest Twoja reakcja?
Super!
64%
Interesujące
22%
heh...
1%
Że co?
3%
Grrrr!
0%
Smutne
7%
  • lukasz
    21 lutego 2017 at 09:54
    Plusy

    fajnie jezdzi w terenie,duzy motocykl na 125 ke,malo pali,fajnie obudowany gmolami,atrakcyjna cena mysle ze w tej cenie nic lepszego sie nie znajdzie oczywiscie z nowych motocykli z zwlaszcz enduro

    Minusy

    za slaba moc na asfalt,niska predkosc maksymalna,nie dzialajacy obrotomierz

    Opinie
    Ocena ogólna
    Design
    Jakość
    Cena do jakości

    Ogolnie jak za ta cene nie mozna bardzo nic zlego powiedziec w terenie wysmienity w koncu to enduro

  • Andrzej
    23 lutego 2017 at 13:54

    Motocykl będzie kosztować około 9.500 zł brutto. W przeliczeniu z THB na PLN. A jak będzie wyglądać? Proszę bardzo. https://www.youtube.com/watch?v=XnoaS7mmrGE.

  • Lukasz
    23 lutego 2017 at 18:05

    Opisałem wcześniejszy model jak widzę teraz osiągi nowego to nic lepszego na pewno nie bedzie

  • paweł
    20 czerwca 2017 at 13:05
    Plusy

    poręćzny, zwinny , praktyczny

    Minusy

    za minus uznał bym moc silnika ale tylko dla tego ze mam duży motor a ten dla zony do nauki kupilsmy

    Motorek bardzo fajnie się prezentuje. osiaga bez problemu katalogowe 90 km/h ze mną ( 1.9 metra i 105 kg wagi )
    Jak narazie zrobione 380 kilometrów na jednym zbiorniku paliwa. Bardzo oszczędny , z tym że jeżdżony głownie z prędkością do 80 km/h
    niech się ułoży 😉

  • Tomasz
    12 marca 2018 at 18:45

    Redakcja prawie 5 gwiazdek
    Użytkownicy 2 gwiazdki
    Chyba jednak kupię Hondę

  • Michał
    13 czerwca 2018 at 10:10
    Plusy

    USB, Twarde kufry , Oświetlenie LED , Zawieszenie USD. Wydech brzmi ok i nie hałasuje przy prędkości przelotowej .

    Minusy

    Twarda kanapa , dla niektórych za mała szyba , Zawieszenie jest miękkie i nie nadaje się na dziury w terenie na co wskazują przecież opony i koła z odlewu,

    Opinie
    Ocena ogólna
    Design
    Jakość
    Cena do jakości

    Pozwolę sobie zaznaczyć ,że większość osób ocenia ten motor nawet go na oczy nie widząc , a jak sie zrobi „risercz” to sie dowiadujemy ze robi go fabryka która produkuje również BMW i Harley…
    Dodatkowo tak zwana awaryjność i niska jakość na którą można się czasami natknąć w tych Motocyklach nie wywodzi się z jakości tych maszyn tylko sposobie ich transportu. Te maszyny aby obniżyć koszt są w połowie złożone, resztę składają Panowe z często bardzo kiepskim i małym doświadczeniem. Tak więc wystarczy znaleźć dobry serwis który sprzedaje te maszyny ale zajmuje się czyś poważnym oprócz skuterów i możemy użytkować go spokojnie.

  • Marek
    2 sierpnia 2018 at 21:49
    Plusy

    Wygląd, Frajda, Spalanie, Bezawaryjność

    Minusy

    Hamulce, opony, akumulator

    Opinie
    Ocena ogólna
    Design
    Jakość
    Cena do jakości

    mam takiego i jest SUPER ale
    Mam kolegę co ma Rometa Enduro 150 i ma przejechane realnie ok.15 tys i nic się nie zepsuło prócz padniętego od razu akumulatora
    150 to lepsza propozycja niż 125 bo przelotowa dla 150 to ok. 90 a dla 125 to ok. 75 km/h więc 150 nadaje się już do „tras” i tiry nie muszą spychać do rou natomiast 125 już nie

  • ROBERT
    2 października 2018 at 20:25
    Plusy

    WYGLĄD, NISKIE SPALANIE ,OD MAJA 2018 NIE SPOTKAŁEM BRATA BLIŻNIAKA JEŻDZĄC PO OPOLSZCZYŻNIE

    Minusy

    BRAKUJE DWÓCH MAŁYCH KONIKÓW

    mam Romka 0d maj 2018 do tej pory przejechałem 4700 km bezawaryjny sprawia mi wielką frajdę prędkośc max 110 z wiatrem do 95 zbiera się bez problemu spalanie najmniej co osiągnołem to 2,16 litra po przejechaniu 400 km najwięcej 2.56 też na odcinku 400 gaz do dechy hamowanie miasto , kufry bardzo przydatne .

Podziel się opinią

lub
Ocena ogólna
Design
Jakość
Cena do jakości