Zipp Torros F16 ciągle nie odpala :(
- This topic has 6 odpowiedzi, 5 głosów, and was last updated 7 years, 11 months temu by
Adrian Sklodowski.
-
AutorWpisy
-
20 czerwca 2015 dnia 20:47 #193122
Witam mam zippa torrosa f16 4T nie odpalany był 2 tygodnie przez 1 miesiąc z trudnością ale odpalał 🙂 filtr gaźnik wszystko wyczyszczone paliwo nie dochodzi do cylindra z kopki czy to z rozrusznika przy cewce jest odpięty taki niebiesko- biały kabel który się od czegoś odpiął i on idzie do modułu nie wie ktoś może do czego jest ten kabel jak patrzyłem to nie wiem gdzie go się wpina 🙁 nie mogę użytkować zippa ponieważ nie odpala jakieś rady? 🙁
20 czerwca 2015 dnia 22:08 #193131Niestety net jest pełen takich treści. Brzmią jak pisane przez przedszkolaki albo po pijaku. Jedni nazywają to językiem internetu, ja nazywam brakiem edukacji.
21 czerwca 2015 dnia 06:11 #193137Pisałem to na szybko bo się spieszyłem do rodziców 🙂 A wy jak myślicie? co tam mogło się stać 🙁
21 czerwca 2015 dnia 08:34 #193141Czy ten kabelek nie idzie do wiązki iskrownika-sygnał, albo coś?
Bez przesady koledzy, gorsze kwiatki się trafiają w internecie, nie ma co narzekać, a w razie co to można się podać za dyslektyka i nikt nie ma prawa się przyczepić 🙂 Takie czasy, ja jakoś rozszyfrowałem 😛
21 czerwca 2015 dnia 08:50 #193147Vezyr napisał:
Takie czasy, ja jakoś rozszyfrowałem 😛
Gratuluję. Szkoda tylko, że większości osób, które mogłyby pomóc w tym temacie nie będzie się chciało bawić w odczytywanie hieroglifów. Poza tym, co nie wina czasów, a niedbalstwa ludzi. Sam zawsze czytam co napisałem, zanim zatwierdzę. Literówki się zdarzają, ale świadome puszczanie takich baboli bez ładu i składu jest dla mnie olewaniem czytającego.
–
Adrian wyczyść gaźnik i sprawdź czy masz iskrę na świecy.21 czerwca 2015 dnia 08:59 #193151Niebiesko-biały zazwyczaj jest od impulsatora i za chu.. jak jest odpięty nie odpalisz,a jak się nie będziesz przykładał do pisania postu to więcej nie pomogę bo od deszyfrowania mięliśmy Mariana Rejewskiego, Jerzego Różyckiego i Henryka Zygalskiego 🙂
http://images46.fotosik.pl/135/b32d228f4d745b82.jpg21 czerwca 2015 dnia 09:49 #193158Hehehe chłopaki nie zwracam zbytnio uwagi na pisownie bo chcę na szybko zrobić mój skuterek 🙂 są 2 opcje albo się zacina pływak w gaźniku albo ten kabelek jest odpięty od iskrownika tak sądzicie ? Ale do tej pory było wszystko OK. Palił i śmigał jak szalony 😉 jak to przez ten kabelek to się trochę wkurzę 😀 a jak już mowa o tym iskrowniku to mógł by mi ktoś powiedzieć gdzie on się znajduje 🙂
-
AutorWpisy
- Musisz się zalogować, żeby odpowiedzieć w tym temacie.