Ramka na tablicę rejestracyjną

Wyświetla 1 wpisów z $
  • Autor
    Wpisy
    bartekro747
    Użytkownik
    • 4
    • 15Postów:

Cześć
    Jak uzyskać ramkę rejestracyjną od skuterowo.com bo widziałem użytkownicy forum mają takową .

Jakub100001
    Użytkownik
    • 13
    • 582Postów:

Trochę dziwne, bo nie ma tej ramki w sklepie.
    Kiedyś była za darmo. Może na stanie już jej nie mają. Wiem, że kosztowała 7,99zł.

roomcajz
    Uczestnik
    • 17
    • 1 073Postów:

napisz do Leszka- masz go na pewno w znajomych

a123659
    Uczestnik
    • 35
    • 2 527Postów:

Kiedyś były za darmo jako darmowe gadżety. Jeszcze nie dawno były w sklepie za kilka złotych. Teraz już z tego co widzę w ogóle nie ma…

bartekro747
    Użytkownik
    • 4
    • 15Postów:

Napisałem do nich e-mail żeby mi wysłali takową ramkę i naklejkę ale odpowiedzi niema .
    Ale przed chwilą napisałem do Leszka jak pisał roomcajz .

bartekro747
    Użytkownik
    • 4
    • 15Postów:

Leszek nie odpisuje jak i skuterowo.com

madi
    Uczestnik
    • 21
    • 5 786Postów:

i nie odpisze, ja czekam na odpowiedź na PW od ponad miesiąca.

a123659
    Uczestnik
    • 35
    • 2 527Postów:

Nic nowego… Mógłby się ktoś wziąć za ten portal, a nie takie „sranie w banie”.

Jakub100001
    Użytkownik
    • 13
    • 582Postów:

Według mnie te gadżety powinny być za free tak jak kiedyś. Wpisy są coraz gorsze i zdjecia dodawane są w większości z tamtego roku…

bartekro747
    Użytkownik
    • 4
    • 15Postów:

To forum upada

Kisiu1981
    Użytkownik
    • 77
    • 4 647Postów:

Ja wysłałem nowy artykuł wczoraj i nawet nie wiem czy dotarł.

MichalWujak
    Użytkownik
    • 118
    • 595Postów:

Kisiu ja też napisałem i mój też wisi, Leszek wszystkie arty publikuje, więc nie wiem ile będą czekały na publikację…

mowiniak
    Użytkownik
    • 12
    • 135Postów:

Jak to? MichalWujak „moderator”!! czeka na publikacje???

Kisiu1981
    Użytkownik
    • 77
    • 4 647Postów:

Acha. Może Leszek jest czymś zajęty. Może ma nową dziewczynę.

Leszek Śledziński
    Keymaster
    • 769
    • 2 361Postów:

bartekro747 napisał:

Cześć
    Jak uzyskać ramkę rejestracyjną od skuterowo.com bo widziałem użytkownicy forum mają takową .

Ramek chwilowo brak. Były do wyboru, za darmo przesyłając kopertę zwrotną, lub w sklepie za kilka złotych. Za niedługo będą nowe, zarówno motorowerowe jak i motocyklowe.
    Dziennie otrzymuję dziesiątki prywatnych wiadomości i wybaczcie, ale nie jestem w stanie szybciej odpisywać.

bartekro747
    Użytkownik
    • 4
    • 15Postów:

Leszek napisał:

bartekro747 napisał:
    Cześć

Ramek chwilowo brak. Były do wyboru, za darmo przesyłając kopertę zwrotną, lub w sklepie za kilka złotych. Za niedługo będą nowe, zarówno motorowerowe jak i motocyklowe.
    Dziennie otrzymuję dziesiątki prywatnych wiadomości i wybaczcie, ale nie jestem w stanie szybciej odpisywać.

To mam taką prośbę Leszku jak przyjdą te ramki to napisz mi na PW to wam wyślę zwrotną kopertę ok ?

bartekro747
    Użytkownik
    • 4
    • 15Postów:

I jak są już te ramki ?

roomcajz
    Uczestnik
    • 17
    • 1 073Postów:

poczekaj do jutra, będzie z rana jakiś konkurs z okazji mikołajek- pewnie na zasadzie kto pierwszy wpisze komentarz ten lepszy. nagrodą są zwykle skuterowe gadżety. może ranka będzie wśród nich

bartekro747
    Użytkownik
    • 4
    • 15Postów:

Witam!
    Jak powyżej pisałem znów nikt mi nie odpisuje na obiecaną ramkę zapewne z braku czasu.

donVito
    Użytkownik
    • 0
    • 2Postów:

to dawajcie znać jak takie free-ramki się pojawią

bartekro747
    Użytkownik
    • 4
    • 15Postów:

Przydało by , się pisałem do Leszka kiedyś i mi obiecał wysłać za darmo jak doszły ramki pisałem do niego wielokrotnie i nic , cisza.

bartekro747
    Użytkownik
    • 4
    • 15Postów:

Leszku , dostanę tą ramkę ??

kuba20227
    Użytkownik
    • 6
    • 45Postów:

bartekro747 napisał:

Leszku , dostanę tą ramkę ??

Idź lepiej do jakieś sklepu z częściami do motocykli i niech Ci tam dadzą albo zapłać tu za nią kilka zł jak będą:)

mxx_rs
    Użytkownik
    • 14
    • 706Postów:

Na pewno będzie szybciej bo ja już miesiąc czekam na odesłanie naklejek…

Kapuchon
    Użytkownik
    • 18
    • 2 689Postów:

Prawda jest taka że na początku gdy skuterowo się dopiero rozwijało Leszek wypowiadał się na forum i starał się zadbać o porządek na nim a od czasu jak wszytko na dobre się rozkręciło to teraz dba tylko o to aby jak najwięcej ludzi weszło na tą stronę a resztę ma w szanownych czterech literach i nie zbyt mu się spieszy z odpowiedzią na proste pytania kierowane na mail-a ( ja rozumiem życie osobiste, obowiązki itd. ) ale czekanie na takie pierdoły ponad miesiąc to gruba przesada. Myślę że po przeczytaniu tego przez któregoś z moderatorów nie dostanę zbanowany lub mój post nie zostanie usunięty ( jak już kilka razy się zdarzało ) za to że napisałem prawdę.

Wyświetla 1 wpisów z $
  • Musisz się zalogować, żeby odpowiedzieć w tym temacie.
Back to top button