Przedłużka amortyzatora

Wyświetla 1 wpisów z $
  • Autor
    Wpisy
    Dasik287
    Użytkownik
    • 7
    • 231Postów:

Witam. Jako że mój skuter jest strasznie niski postanowiłem zakupić przedłużkę amortyzatora. I na samym wstępie pojawia się mój problem. Po odkręceniu amortyzatora nie mogę podnieść tyłu bardziej niż góra 2cm, coś blokuje, ale nie wiem co to jest. Może ma ktoś jakiś pomysł? Daje jeszcze zdjęcie 'spodu’ skutera, może coś komuś pomoże.

Dasik287
    Użytkownik
    • 7
    • 231Postów:

Dasik287 napisał:

Witam. Jako że mój skuter jest strasznie niski postanowiłem zakupić przedłużkę amortyzatora. I na samym wstępie pojawia się mój problem. Po odkręceniu amortyzatora nie mogę podnieść tyłu bardziej niż góra 2cm, coś blokuje, ale nie wiem co to jest. Może ma ktoś jakiś pomysł? Daje jeszcze zdjęcie 'spodu’ skutera, może coś komuś pomoże.

Dasik287
    Użytkownik
    • 7
    • 231Postów:

ups, podwójny post, ale nie mogę wrzucić zdjęcia :< więc podaje link :

http://imageshack.us/photo/my-images/593/dsc00179x.jpg/

a123659
    Uczestnik
    • 35
    • 2 527Postów:

Nie wiem, co blokuje, ale zdjęcia dajesz tak:
    W środku wklejasz adres obrazka
    Zamiast dawać link, po prostu kliknij prawym przyciskiem myszy na zdjęcia i naciśnij kopiuj adres obrazka 😉
    Pozwolę sobie wkleić zdjęcie.

P_A_T
    Użytkownik
    • 1
    • 137Postów:

Słabe te zdjęcie ale zaznaczyłem ci na czerwono co może blokować, a ryglos, sam nie potrafisz wstawić zdjęcia to na co darmo strzelasz posty? Zdjęcie musi bez ramki tzn. zdjęcia dla layoutów

a123659
    Uczestnik
    • 35
    • 2 527Postów:

Pat, nie że nie potrafię, ani nie nabijam tylko mi się zepsuło coś. Sorry, ale daj cytat na mój post to zobaczysz, że dobrze dałem, tylko chciałem zedytować i przekombinowałem, sorry, nie mogę już tam zmienić.
    Tutaj to dam i sorry za OT.
    Zamiast dawać link, po prostu kliknij prawym przyciskiem myszy na zdjęcia i naciśnij kopiuj adres obrazka 😉
    Pozwolę sobie wkleić zdjęcie.

Dasik287
    Użytkownik
    • 7
    • 231Postów:

Fotka brzydka bo robiona telefonem na szybko w garażu. Ok dzięki sprawdze czy ruszy coś jak poluzuje tą śrubę.

Wyświetla 1 wpisów z $
  • Musisz się zalogować, żeby odpowiedzieć w tym temacie.
Back to top button