Problem z Yamha zest

Otagowano: 

Oglądasz 9 odpowiedzi wątku
  • Autor
    Wpisy
    • #44338 Odpowiedz
      szala95
      Członek
      • Postów: 12

      Witam.mam problem ze skuterem.Dzień wcześniej kiedy go odpaliłem przejechałem około 100m, zgasiłem go, a po 10 minutach nie chciał już odpalić.Wstrzykiwałem paliwo,sprawdzałem świecę (daje iskrę i nie jest zalewana w takim stopniu zeby nie dawała isky),sprawdzałem i czyściłem filtr powietrza.Nie wiem w czym może być problem.Co to może być ?

      Z góry dzieki.

    • #44342 Odpowiedz
      Kapuchon
      Członek
      • Postów: 2 689

      Jak wstrzyknąłeś paliwo to pochodził chwile i zgasł czy w ogóle się nie odzywa ?

      Ja w Korkach Nie Stoję !
      [IMG]http://www.motostat.pl/user_images/45071/icon3.png[/IMG]
    • #44345 Odpowiedz
      szala95
      Członek
      • Postów: 12

      wogóle nie zapalił niestety.

    • #44350 Odpowiedz
      Suawek
      Członek
      • Postów: 888

      No to jak nie pierdnął nawet to podmień świecę.

    • #44360 Odpowiedz
      szala95
      Członek
      • Postów: 12

      okej podmienie swiece i napisze co i jak

    • #44365 Odpowiedz
      szala95
      Członek
      • Postów: 12

      dałem nową świecę, probowalem kilka razy i nic z tego

    • #44366 Odpowiedz
      Suawek
      Członek
      • Postów: 888

      Jak jest paliwo (mokra świeca) i nowa świeca to pozostaje powietrze. Zdejm filtr powietrza na chwilę i sprawdź czy coś się zmienia.

    • #44367 Odpowiedz
      szala95
      Członek
      • Postów: 12

      nic nie zmienia bo probowałem… są inne opcje ?

    • #44432 Odpowiedz
      szala95
      Członek
      • Postów: 12

      Problem rozwiązany: Wymienilem uszczelke pod glowicą i dokręciłem porządnie głowicę i odpalił.Dziekuje wszystkim za pomoc.

    • #44506 Odpowiedz
      szala95
      Członek
      • Postów: 12

      Temat do zamkniecia

Oglądasz 9 odpowiedzi wątku
Odpowiedz na: Problem z Yamha zest
Twoje dane:




Back to top button