Problem 4T

Wyświetla 1 wpisów z $
  • Autor
    Wpisy
  • #115959
    Zaspany
    Użytkownik
    • 1
    • 4Postów:

    Siemka.
    Po regulowaniu zaworów skuter nie chce odpalić, a jak kręci to taki pusty dzwięk.
    Zobaczcie sami:
    http://www.youtube.com/watch?v=SWBe8TYkdQY&feature=youtu.be

    Co to może być?

    #115985
    Mario1
    Użytkownik
    • 0
    • 1 223Postów:

    a założyłeś świecę – bo to jest puste kręcenie jak bez świecy .

    #116000
    Zaspany
    Użytkownik
    • 1
    • 4Postów:

    no właśnie jest świeca i nie ma iskry.

    #116003
    Botek
    Użytkownik
    • 79
    • 188Postów:

    Czy zawór ssący ustawiłeś na 00.6 na szczelinomierzu?

    #116012
    Blantoholik
    Użytkownik
    • 4
    • 29Postów:

    Zalewa Ci świece niewiadomo z jakiego powodó , Miałem to samo w Kingway Paulo. najwyższa pora zmienić sprzęt

    #116112
    Zaspany
    Użytkownik
    • 1
    • 4Postów:

    A czy to może być wina cewki zapłonowej>?

    #116113
    korek160
    Użytkownik
    • 19
    • 86Postów:

    a dobrze ustawiles lancuszek??

    #116193
    Zaspany
    Użytkownik
    • 1
    • 4Postów:

    Tak.

    #116198
    Bartolini
    Użytkownik
    • 5
    • 373Postów:

    Nie wiem, ale na filmiku słychać jakby bendix nie zatrybiał. Z kopa spróbuj.

    #116199
    Bartolini
    Użytkownik
    • 5
    • 373Postów:

    Bartolini napisał:

    Nie wiem, ale na filmiku słychać jakby bendix nie zatrybiał. Z kopa spróbuj. Bo po głosie nie słychać, żeby tłokiem machał.

Wyświetla 1 wpisów z $
  • Musisz się zalogować, żeby odpowiedzieć w tym temacie.
Back to top button