Na start Aerox ?

Wyświetla 1 wpisów z $
  • Autor
    Wpisy
    Matey
    Użytkownik
    • 2
    • 4Postów:

Witam chcę kupić sobie pierwszy skuter Yamahę Aerox’a i nie wiem czy to dobry pomysł mam 13 lat jeździłem Zipp quantum 4t i Router Metro city nie wiem czy na start aerox Używany albo macie jakiś pomysł na nowy skuter do 3500.

Matey
    Użytkownik
    • 2
    • 4Postów:

Chciałem jeszcze dodać że zastanawiałem się nad krosem mieszkam w płońsku małe miasto i nie wiem czy kross to dobry wybór Derbi Senda DRD 50

Waldek
    Użytkownik
    • 0
    • 4Postów:

moim zdaniem aerox to motor do jazdy na jednym kole a ty raczej chyba nie bedziesz jezdził kup sobie coś leszego jak mówiłes o crossie :d

monek100
    Użytkownik
    • 12
    • 296Postów:

Też był brał crossa bo aerox jest raczej do szpanu :D. A po 2 znudzi ci sie skuter po jakimś czasie, a biegi nie :D. Ale słyszałem że derbi to złom że ledwo sie toczy. Ja bym brał yamahe, suzuki, honde cos z tych rzeczy

Matey
    Użytkownik
    • 2
    • 4Postów:

A jakiego krosa polecacie

Gary4
    Użytkownik
    • 9
    • 82Postów:

może rieju

Waldek
    Użytkownik
    • 0
    • 4Postów:

crossy to chyba honda najlepsze jak dla mnie jezdziłem crossem hondy ale sprzedałem bo miał za duża pojemnośc jak na karte motorowerowa

barteklodz
    Użytkownik
    • 0
    • 783Postów:

autorowi chodzi raczej o enduro

HM-Honda to już profesjonalny sprzęt zawodniczy, nic konkretnego za małe pieniądze się nie znajdzie

senda to dobry sprzęt, wielki minus to rama i wahacz z „gównolitu” nie wytrzymuje ostrzejszego traktowania.
    bardziej polecam coś z am6, apka, rieju, peugeot

resiak70
    Użytkownik
    • 13
    • 48Postów:

Ze skuterów polecam Aeroxa. Jeśli nie chcesz wyrywać na jedno koło to polecam ci yamaha neos 4t. Szybka, zwinna, wygodna,(prawie) niezawodna i jeśli weźmiesz 4 suwa będzie mało palił.

belebele
    Użytkownik
    • 19
    • 258Postów:

Za 3500zł dostaniesz yamahe dt w świetnym stanie 😉

Wyświetla 1 wpisów z $
  • Musisz się zalogować, żeby odpowiedzieć w tym temacie.
Back to top button