Ku pamięci

Wyświetla 1 wpisów z $
  • Autor
    Wpisy
    TheMiqlaq
    Użytkownik
    • 58
    • 688Postów:

Dwóch chłopaków, chyba nawet z mojej szkoły zabiło się wczoraj na skuterze. Jechali bez kasków. Na ostrym zakręcie, droga słabej jakości, bardzo wąska, mieli czołówkę z TIRem… Może gdyby mieli kaski, jakieś odpowiednie ubranie…

http://www.moja-ostroleka.pl/tvn24-o-tragicznej-smierci-dwoch-chlopcow-oficjalny-komunikat-policji-zdjecia-i-wideo,1343032340,3.html

Kisiu1981
    Użytkownik
    • 77
    • 4 647Postów:

Jeśli mieli czołówkę z TIR-em to nic by im nie pomogło. No cóż, tak to się nieraz kończy… Szkoda ich, mieli całe życie przed sobą, a tego błędu już nie będą mogli naprawić.

el_homer
    Użytkownik
    • 1
    • 14Postów:

właśnie z pół godziny temu wróciłem z pojeżdżawki, którą juniorowi zrobiłem.
    ma 13 lat, i jeździ TYLKO po takim olbrzymim placu. nie ma mowy, by wyjechał na drogi publiczne. myślę, że do conajmniej 15go roku życia.
    wystarczy, ze sobie codziennie te pół godzinki pośmiga po ubitej ziemi. w kasku, naturalnie.
    a chłopców szkoda, brak słów…

Pietro
    Użytkownik
    • 9
    • 3 294Postów:

Gdyby mieli kaski, to przed śmiercią czuli by ból. Przy czołówce z TIR-em żaden kask i ubiór nie pomoże…Niestety takie są fakty, trzeba używać wyobraźni.

el_homer
    Użytkownik
    • 1
    • 14Postów:

pietro, trochę zbyt ostatecznie to oceniasz. nie wiemy, w jaki sposób uderzyli, ani nie znamy obrażeń. niewykluczone, że w kaskach mieliby szanse. myślę, że to jałowa dyskusja. coś jak pasy bezpieczeństwa, w przypadku korwina-mikke 😉

Pietro
    Użytkownik
    • 9
    • 3 294Postów:

Jeżeli jeździ się wąską drogą, złej jakości bez wyobraźni, to takie są skutki..tak robią samobójcy.

el_homer
    Użytkownik
    • 1
    • 14Postów:

tak na koniec już…
    to nie byli samobójcy. to były dzieci, nie dorośli. trzeba to rozgraniczyć.

TheMiqlaq
    Użytkownik
    • 58
    • 688Postów:

Nieoficjalnie słyszałem że młodszy przyjechał na wieś na wakacje. Zabójczy pomysł…

DeelBeat
    Użytkownik
    • 15
    • 340Postów:

[*] – Niech przynajmniej będzie im lepiej tam, gdzie poszli .

Wyświetla 1 wpisów z $
  • Musisz się zalogować, żeby odpowiedzieć w tym temacie.
Back to top button