Keeway TX 50 – nie pali się deska rozdzielcza.

Dodaj nowy temat na forum

! Forum Serwis Keeway TX 50 – nie pali się deska rozdzielcza.

Ten temat zawiera 3 odpowiedzi, ma 2 głosy i był aktualizowany ostatnio przez Zdjęcie profilowe Zviezda Zviezda 7 lata, 9 miesiące temu.

Oglądasz 4 posty - 1 przez 4 (z 4 łącznie)
  • Autor
    Wpisy
  • #78230
    Zdjęcie profilowe Zviezda
    Zviezda
    Użytkownik
    • Postów: 93

    Kupiłem nowy moduł(odblokowany) do mojego Keeway’a TX 50. Nie jest to oryginalna część, a zamiennik który według sprzedawca powinien pasować.
    Podłączyłem prowizorycznie ten moduł – bez zdejmowania baku. Tylko kabelki przełożyłem z starego do nowego. Odpaliłem pochodził ledwo sekundę i zgasł motocykl. Chciałem sprawdzić czy będzie śmigał na nowym zapłonie bez problemu. Podłączyłem stary moduł no i kontroli deski rozdzielczej w ogóle się nie palą : P Motocykl da się odpalić z kopniaka, światła mijania, pozycyjne się palą, ale niestety kontrolki na desce kaput… czyżby bezpieczniki się przepaliły?… Na nowym zapłonie nie udało mi się go zapalić…(próbuje się bujnąć, chcę ale nie może) pomimo, że te kostki wyglądają identycznie – te same wejścia no i sprzedawca mnie zapewniał, że powinno grać. Chyba będę musiał oddać go i zamienić na oryginalny

    Dodam jeszcze, że jak założyłem stary zapłon i odpaliłem go z kopniaka. To podczas dodawania gazu momentami kontrolki odżyły, ale tylko na chwilkę.

    Zviezda
    #78240
    Zdjęcie profilowe rkos
    rkos
    Użytkownik
    • Postów: 677

    wymień bezpieczniki i po sprawie.

    [IMG]http://i50.tinypic.com/30s992f.jpg[/IMG]
     
    Czytaj
    REKLAMA

    Weź udział w konkursie Motul Azja Tour. Poznaj proste zasady.

    Wygraj wyprawę motocyklową po górskich szlakach Kirgistanu. Dzika przyroda, adrenalina i spartańskie warunki gwarantowane! Sprawdź swoje siły na trasie wiodącej przez kaniony, przełęcze oraz wzdłuż górskich jezior. Sprawdź również setki innych nagród od Motul.
    #78241
    Zdjęcie profilowe Zviezda
    Zviezda
    Użytkownik
    • Postów: 93

    Na pewno one padły? A co z tym modułem? Nie nadaje się w takiej sytuacji?

    Zviezda
    #78374
    Zdjęcie profilowe Zviezda
    Zviezda
    Użytkownik
    • Postów: 93

    Temat zamykam – wymieniłem bezpieczniki i śmiga;)

    Zviezda
Oglądasz 4 posty - 1 przez 4 (z 4 łącznie)

Ups... Musisz się zalogować, lub zarejestrować żeby odpowiedzieć w tym temacie.
Przejdź do Rejestracja lub Logowanie