keeway hurricane z 2006 roku nie odpala

Wyświetla 1 wpisów z $
  • Autor
    Wpisy
    sielewicz999
    Użytkownik
    • 1
    • 7Postów:

Witam!
    Mam problem z moim skuterkiem keeway hurricane z 2006 roku. Otóż gdy z kolegą spuszczaliśmy z niego paliwo do komara nagle tak dziwnie „zapipał” i zgasł. I teraz nie chce odpalić na rozrusznik i kopniak ciężko chodzi. Gdy próbuje odpalić na rozrusznik ale nie może i tak dziwnie „burczy”. Wlałem do niego koło 1,5 litra paliwa i nadal nic. Wiecie co może być tego przyczyna??. W razie potrzeby moge nagrac nagranie jak „burczy” podczas próby odpalenia.
    POZDRAWIAM!

dawkacpi
    Użytkownik
    • 8
    • 22Postów:

Spuszczałeś paliwo jak był odpalony?

dawkacpi
    Użytkownik
    • 8
    • 22Postów:

Jeżeli tak to gaźnik mógł sassać jakiś paprosz z powietrza itp. a jak wgl spuszczaliście to paliwo??

DooOminO
    Użytkownik
    • 56
    • 1 610Postów:

Co chcesz powiedzieć przez słowo „zapipał”?

sielewicz999
    Użytkownik
    • 1
    • 7Postów:

Paliwo spuszczalismy przy odpalonym silniku wezem z brico marsche.Mowiac zapipal mialem na mysle ze wydal z siebue taki dziwny dzwiek i zgas i od tej pory stoi martwy.w razie potrzeby kutro moge nagrac ten dzwiek jaki wydaje jak probuje go odpalic z rozrusznika.

GryFF
    Użytkownik
    • 0
    • 6Postów:

nagraj..

GryFF
    Użytkownik
    • 0
    • 6Postów:

nagraj..

sielewicz999
    Użytkownik
    • 1
    • 7Postów:

Ok.jutro okolo 13 dodam

sielewicz999
    Użytkownik
    • 1
    • 7Postów:

Gdy szlem juz nagrac jak probuję go odpalic az tu nagle cud!!! jak go proboelsme odpalic przez rozrusznnik to dzwiek jest juz normalny i ledwo ledwo odpalil! ale kopniak nadal ciezko chodzii odpalic nie chce.

DooOminO
    Użytkownik
    • 56
    • 1 610Postów:

sielewicz999 napisał:

Gdy szlem juz nagrac jak probuję go odpalic az tu nagle cud!!! jak go proboelsme odpalic przez rozrusznnik to dzwiek jest juz normalny i ledwo ledwo odpalil! ale kopniak nadal ciezko chodzii odpalic nie chce.

masz dwa zadania
    1. nagraj filmik
    2. pocwicz pisownię.

sielewicz999
    Użytkownik
    • 1
    • 7Postów:

Filmik postaram się nagrać jutro. Z tą pisownią to wiem, pisałem z telefonu.

sielewicz999
    Użytkownik
    • 1
    • 7Postów:

Kolega z którym spuszczałem paliwo powiedział że mógł się zapowietrzyć, jeśli tak będzie to wiecie co trzeba zrobić?

DooOminO
    Użytkownik
    • 56
    • 1 610Postów:

sielewicz999 napisał:

Kolega z którym spuszczałem paliwo powiedział że mógł się zapowietrzyć, jeśli tak będzie to wiecie co trzeba zrobić?

kolega najlepiej zeby Ci nic nie mowil jezeli maja to byc takie bajki. filmik daj chce slyszec ten silnik

sielewicz999
    Użytkownik
    • 1
    • 7Postów:

ok jutro postaram sie wrzucić ale pewien nie jestem bo po szkole jadę na zdjęcie szwów.

Wyświetla 1 wpisów z $
  • Musisz się zalogować, żeby odpowiedzieć w tym temacie.
Back to top button