Kategoria A mam szanse?

Wyświetla 1 wpisy z $
  • Autor
    Wpisy
    Adam94
    Użytkownik
    • 9
    • 29Postów:

Witam!

Wiem, że zapewne w każdej szkole prawa jazdy jest inaczej ale może chociaż mi trochę przybliżycie czy mogę się załapać na egzamin w warunkach, które zaraz przedstawię.

Otóż chciałbym zdać prawo jazdy na kat. A ale mam chyba mały problem bo jeszcze się nie zapisałem (nie wiem czy już mogę), a 18 urodziny mam dokładnie 14 Grudnia. Więc kiedy najszybciej mogę się zapisać na kat. A i czy będę wtedy miał możliwość żeby zdać teorię jeszcze na starych przepisach, a jeśli nie zdążyłbym praktyki to zdać ją wtedy w nowym roku? Zależy mi na tym żeby teorię zdać jeszcze na starych przepisach bo te nowe mnie baaardzo zniechęcają.

Dzięki za odpowiedzi. Pozdrawiam

Anonim
    Nieaktywny
    • 82
    • 3 102Postów:

Jak Cię szkoła zakwalifikuje to robisz normalnie kurs już teraz, dostajesz papiery i zapisujesz się na teorię. W dniu składania papierów musisz mieć odpowiedni wiek, a czas oczekiwania na teorię jest raczej krótki (do 2 tygodni w Warszawie), Jak zdasz za pierwszym razem to po problemie, gorzej jak nawalisz, bo poprawka już po nowemu.
    Mało tego, ale z tego co się orientuję to potem już tylko A2, bo na A będziesz musiał mieć 24 latka.

Anonim
    Nieaktywny
    • 27
    • 2 984Postów:

Najlepiej zadzwoń do jakiejś szkoły i się dowiedz czy Cię przyjmą przed 18, raczej nie powinno być problemu. Egzamin możesz zdawać po ukończeniu 18 roku życia.

Wyświetla 1 wpisy z $
  • Musisz się zalogować, żeby odpowiedzieć w tym temacie.
Back to top button