Junak 905 tuning na 72cc
- This topic has 36 odpowiedzi, 5 głosów, and was last updated 2 days, 23 hours temu by .
- Musisz się zalogować, żeby odpowiedzieć w tym temacie.
to niewątpliwie cenna informacja ale to 1 przypadek. To wciąż nie daje wiedzy czy ty masz fart czy też sterownik i układ wyrabia . Bez analizatora spalin tego sie nie dowiemy.
A sprawdzałeś kolor świecy, jak wygląda i jak byś mógł podesłać zdjęcia byłbym wdzięczny ponieważ też chciałbym zmienić pojemność
A sprawdzałeś kolor świecy, jak wygląda i jak byś mógł podesłać zdjęcia byłbym wdzięczny ponieważ też chciałbym zmienić pojemność
A tobie bym polecał zmienić wtrysk na taki https://www.yuminashi.eu/90cc-b-type-injector-6-holes-a-injector/
zobaczysz co wyciąga maszyna 🙂
Mam junaka 905 na wtrysku
Wszytko jest seryjne nic nie robione
Czy jak zmienił bym głowice i cylinder na 72cc to czy byłyby tego jakies konsekwencje?
Czy jak zmienił bym głowice i cylinder na 72cc to czy byłyby tego jakies konsekwencje?
134 razy wysłałes ten sam post i na to miałeś czas a ani razu nie przeczytałes tego tematu. Szkoda.