Witam
Odkrecilem tylnia lampe w skuterze ( Po srodku zarowka stopu zaznacze , ze swieci sie caly czas po przekreceniu stacyjki ) , lewo i prawo migacze , zas na dole pod zarowka stopu jest jakas mala zarowka , ktora nie reaguje na nic tzn na wcisniecie hamulca zarowno przedniego jak i tylniego. Od czego jest ta mala zarowka czy to moze jakis czujnik ? 2 pytanie wiaze sie z kranikiem , mam kranik z 3 wyjsciami jeden idzie od baku do kranika drugi idze od kranika do gaznika a trzci kabel ( tzw podcisnieniowy z tego co wyczytalem . idze od kranika wchodzi w tai trojkat , z tego trojkatnego plastiku dalej wychodza 2 kabelki jeden idze do gaznika a drugi ( nie wiem dokladnie gdzie , ale mam nadzieje , ze na zdjeciu bedzie widac. Dodam ze krecilem skuter z wyjetym kable ktory idze bezposrednio do gaznika i paliwo nie leci ? Dodam , ze sprawdzilem kranik ( metoda zasania powietrza tam gdzie jest zamontowany kabel do podcisnienia i paliwo zaczyna wtedy leciec . Wiec nasuwa sie mysl ze gaznik jakos nie zasysa paliwa ? albo wytwrza za mala moc . nastepne pytanie czy moge odpalic w jakikolwiek sposob ten skuter ? zeby sprawdzic czy silnik dziala . ? Z gory dziekuje za odpowiedz.
Pozdrawiam
Bartosz