Euro 2012

Wyświetla 1 wpisów z $
  • Autor
    Wpisy
    CactusMan
    Użytkownik
    • 24
    • 136Postów:

Czy są na forum kibice piłkarscy? Czy planujecie udekorować swoje skutery w barwy narodowe na Euro?

a123659
    Uczestnik
    • 35
    • 2 527Postów:

Nigdy ;O

Pietro
    Użytkownik
    • 9
    • 3 294Postów:

CactusMan napisał:

Czy są na forum kibice piłkarscy? Czy planujecie udekorować swoje skutery w barwy narodowe na Euro?

W tamtym roku sprzedałem skuter i póki co nie kupiłem innego, ale gdyby był na pewno przypiąłbym jakieś oznaczenie. Kibicuje Robertowi żeby strzelał jak najwięcej goli 😉

madi
    Uczestnik
    • 21
    • 5 786Postów:

OT: Właśnie Pietro, kiedy kupujesz nową maszynę ? Sezon w pełni a nie masz czym jeździć 🙂 Koniec OT

Ja może coś powieszę na uchwycie kufra, chyba że znajdę jakąś flagę na szybę to ją jakoś przymocuje

Pietro
    Użytkownik
    • 9
    • 3 294Postów:

madi napisał:

OT: Właśnie Pietro, kiedy kupujesz nową maszynę ? Sezon w pełni a nie masz czym jeździć 🙂 Koniec OT
    Ja może coś powieszę na uchwycie kufra, chyba że znajdę jakąś flagę na szybę to ją jakoś przymocuje

Złożyłem w całość Cezetkę, na razie jeżdżę nią leśnymi dróżkami i zastanawiam się czy ją rejestrować..?

arthur8o
    Użytkownik
    • 10
    • 49Postów:

Co zagozalsi kibice mogą przemalowac swoją maszynę na biało-czerwono 😉 ja może nakleje sobie mała flagę w postaci naklejki na przodzie skuterka :))

statorable
    Uczestnik
    • 17
    • 226Postów:

A ja jednak wywierciłem dziurkę w bagażniku, wkręciłem antanę od swojego Poloneza i zawiesiłem na niej flagę. A co tam niech wiedzą!

CactusMan
    Użytkownik
    • 24
    • 136Postów:

Jak typujecie mecz otwarcia? Myślę że będzie 2-o dla nas…

Pietro
    Użytkownik
    • 9
    • 3 294Postów:

2:0 z Grecją chyba nie wyjdzie? dobrze byłoby nawet 1:0 dla nas 😉

Maniek_smolarek
    Użytkownik
    • 2
    • 559Postów:

U Mnie już flaga zawisła 😀 Najpierw miałem taką większą do szyby samochodowej 🙂 Zatrzaśniętą w kufrze 🙂 ale ponieważ nie lubię jeździć z kufrem na co dzień znalazłem mniejszą flagę 🙂

Samochód też został o flagowany 😛

a123659
    Uczestnik
    • 35
    • 2 527Postów:

Pełno ludzi z tymi flagami jeździ na samochodach. Mi to się zbytnio nie podoba ale co kto lubi.
    Ja bym powiedział że 2:1 dla Polski 😉

harekop
    Użytkownik
    • 31
    • 530Postów:

Maniek a ta duża samochodowa przypięta do kufra dobrze wygląda ? Czy troszkę za duża jest.

HugoBoss
    Uczestnik
    • 93
    • 3 265Postów:

Ja miałem kupić nakładki na lusterka,ale w biedronce rozmiar M i tak by był za duży na skuterowe lusterka 🙁

wojciu1997
    Użytkownik
    • 16
    • 110Postów:

Ja przedwczoraj kupiłem nakładki na lusterka z Biedronki. Minimalnie za duże ale ważne że jest. Co do meczu z Grecją to stawiam na 1:0.

Wyświetla 1 wpisów z $
  • Musisz się zalogować, żeby odpowiedzieć w tym temacie.
Back to top button