Czy mozna odblokowac nowy motorower?
- This topic has 7 odpowiedzi, 6 głosów, and was last updated 9 years, 11 months temu by .
Wyświetla 1 wpisów z $
Wyświetla 1 wpisów z $
- Musisz się zalogować, żeby odpowiedzieć w tym temacie.
Mam zamiar kupic Benzera Yankee albo Bartona Fightera nowego ale chcialbym jzu jezdzic powyzej 50km/h bo to juz moj ktorys motorower. Czy moge odblokowac go odrazu i jesli tak to co zrobic po odblokowaniu?
Z gory dzieki 🙂
Możesz odblokować.Po odblokowaniu jeżdzić 🙂
Gorzej jak będzie spotkanie z policją a jeszcze gorzej jakbyś miał wypadek. Było już o tym co grozi jazdą odblokwanym
No i tracisz gwarancję… Jedynie z tego co wiem, Kymco umożliwia ściągniecie blokad i zmianę cylindra bez utraty gwarancji – o ile zleci się to autoryzowanemu serwisowi Kymco.
A kiedys slyszlaem ze po ilos kilometrach w takim przypadku trzeba cos wymienaic i tak dalej ? prawda?
Wiesz Monek ja juz kupilem odblokowanego to co mam zrobic blokady zakladac znowu
benekpe napisał:
No i tracisz gwarancję… Jedynie z tego co wiem, Kymco umożliwia ściągniecie blokad i zmianę cylindra bez utraty gwarancji – o ile zleci się to autoryzowanemu serwisowi Kymco.
yamaha tez 😉 . tylko ze to oni ci zdejmuja blokady
Z Sym-em też nie było problemów.Zaraz po zakupie odblokowali mi skuter i nie straciłem gwarancji.Z Peugeotem tak samo.