Co wpisać na allegro…

Wyświetla 1 wpisów z $
  • Autor
    Wpisy
    dodge
    Użytkownik
    • 52
    • 612Postów:

Cześć, głowie się ponieważ chcę kupić zarówkę z wejściem takim, 'bańka’ ale żarówkę H4 Xenon..
    Co wpisać na allegro aby takowa mi wyskoczyła, bo już widziałem takie żarówki i np. sklep motoryzacyjny 'skuterowy’ jaki możecie polecić w Warszawie.
    Najlepiej żeby odrazu tam była taka żarówka 🙂

Lewa w górze ! ;D

sydney
    Użytkownik
    • 0
    • 36Postów:

kolego to do tego routera ma byc ta zarowka?to nie trudz sie twoj klosz nie wytrzyma h4 a do xenonu musisz miec przetwornice

sydney
    Użytkownik
    • 0
    • 36Postów:

klosz nie wytrzyma a dokladnie ten odblask podobno emituja za duzo ciepla ,kup sobie np philipsa za 20 tez sa dobre ja w swoim mam samochodowa ale zwkla 21w tylko tyle ze kolnierz przekladam ,a wtym drugim torosie jest taka zarowka ze krotkie lepij daja niz dlugie

HugoBoss
    Uczestnik
    • 93
    • 3 265Postów:
    sydney
    Użytkownik
    • 0
    • 36Postów:

tez ogladalem te zarowki juz kiedys i chcialem wstawic h4-rozmawialem z znajomym elektromechanikem ktory mnie sprostowal ze moze klosz nie wytrzymac a do xenonu potrzebna jest przetwornica ,jesli jakies skutery to maja to ok ale kolega ktory o to pytal w jego routerze napewno nie ma

madi
    Uczestnik
    • 21
    • 5 786Postów:

żaden skuter 50ccm seryjnie nie ma przetwornicy do xenonów, te żarówki revo to nie są xenony tylko imitacja, choć świecą trochę lepiej niż zwykłe żarówki

sydney
    Użytkownik
    • 0
    • 36Postów:

byc moze,te z ktorymi sie spotkalem nie mialy ,ale nie chce nikogo tez w blad wprowadzic ze napewno sa takie bo jeszcze sie nie spotkalem z tym

dodge
    Użytkownik
    • 52
    • 612Postów:

http://www.rooader.pl/?k=katalog&w=&d=39&d1=48#produkt2983
    Czyli ta żarówka będzie świecić lepiej niz zwykła bańka?, i dziwi mnie fakt że na mojej bańce jest napisane 35W a tutaj największa jest 18 ;/

Kisiu1981
    Użytkownik
    • 77
    • 4 647Postów:

A co z kostką do żarówki H4? Ja nigdzie nie mogę znaleźć.

Wyświetla 1 wpisów z $
  • Musisz się zalogować, żeby odpowiedzieć w tym temacie.
Back to top button