blokady w zipp vapor

Wyświetla 1 wpisy z $
  • Autor
    Wpisy
    KubaV09
    Użytkownik
    • 4
    • 9Postów:

witam mam problem z moim fajnym chińskim zippkiem 🙁 a więc mój skuter został poprostu uszkodzony przezemnie (przypadkowo) a więc : rozwaliłem kolanko wydechu , zerwałem linke licznika , coś poszło w aku . a więc jeśli nie wiem ile km zrobiłem to nie wymieniałem oleju ani filtru powietrza . ale dojdzmy do rzeczy vapor pojechał do (serwisu)gościa który miał załatwić ten problem dzis tata dzwonił w sprawie skuterka i powiedział że został się jeszcze rozrusznik do wymiany 🙂 a wiec w pon można go odebrać :DDDD i teraz konkret powiedziałem ojcu by powiedział mechanikowi o ściągnieciu jakiejś blokady żeby szedł te 60km/h no i tu problem poniewż chciałem ściągnąć z kolegą blokade z gaźnika lecz tam żadnej śrubki nie było i ani na tłumiku nic więc może on coś ściągnie a apropo gdzie znajde w Vaporze blokade on jest z 2010r (stary) ??? napiszcie gdzie znajde te blokady bo musze gosciowi napisac :CC

Mario1
    Użytkownik
    • 0
    • 1 223Postów:

gaźnik pod dekielkiem ( dodatkowa nakrętka ) i wariator – dodatkowy malutki pierścień , dysze paliwa na większą i zwężka w filtrze powietrza – to tak w skrócie – wszystko jest na forum – co gdzie i jak – tylko poszukaj.

Anonim
    Nieaktywny
    • 180
    • 3 133Postów:

on niem a przypadkiem kabelka na przekładni?

Mario1
    Użytkownik
    • 0
    • 1 223Postów:

izdebski12 napisał:

on niem a przypadkiem kabelka na przekładni?

fakt – blokada obrotów

Wyświetla 1 wpisy z $
  • Musisz się zalogować, żeby odpowiedzieć w tym temacie.
Back to top button