Audio w skuterze problem

Wyświetla 1 wpisów z $
  • Autor
    Wpisy
  • #71584 Reply
    FiceK
    Użytkownik
    • 2
    • Postów: 16
    • Postów: 18

    Witam,

    Wczoraj skończyłem montaż audio w moim skuterze lecz pojawia się problem, wszystko elegancko normalnie gra jak go nie odpalę, gdy już odpalam skuter to gra dalej ale ciszej i gdy tak już przekroczę te 30km/h to już przestaje grać w ogóle, i czy to po prostu wina akumulatora musi być po prostu o większej pojemności czy może coś innego ?

    Aha, skuter to chinol router bassa -.-

    #71587 Reply
    Anonim
    Nieaktywny
    • 22
    • Postów: 376
    • Postów: 398

    jeśli możesz to Podaj parametry wzmacniacza i akumulatora,
    i też jak podłączasz audio, bezpośrednio pod akumulator?

    REKLAMA

    SCORPION EXO 520 AIR

    Zobacz co oferuje najlepszy kask motocyklowy w segmencie.

    #71601 Reply
    FiceK
    Użytkownik
    • 2
    • Postów: 16
    • Postów: 18

    Akumulator 7 ah, wzmacniacz x2 70, i audio podłączone bezpośrednio pod akumulator.

    #71623 Reply
    barteklodz
    Użytkownik
    • 0
    • Postów: 783
    • Postów: 783

    powyżej 30km/h wiatr zagłusza muzykę 🙂

    skontroluj stan ładowania, może być za duże obciążenie a nawet napewno
    więcej niż 150W prądnica nie generuje

    #71648 Reply
    FiceK
    Użytkownik
    • 2
    • Postów: 16
    • Postów: 18

    Zagłuszanie to na pewno nie jest, gdyż to już sprawdzałem i na 100 % mam pewności że nie gra, no dobra to sprawdzę te ładowanie.

Wyświetla 1 wpisów z $
Odpowiedz na: Audio w skuterze problem
Twoje informacje:




Back to top button