Skuterowe wypady rok 2012
Ten temat zawiera 42 odpowiedzi, ma 23 głosy i był aktualizowany ostatnio przez mates4514 8 lata, 6 miesiące temu.
- AutorWpisy
-
Witam proponuje pisać tutaj swoje wypady na skuterze żeby wszyscy wiedzieli a przy okazji może by się przyłączyli albo spotkali po drodze
-
W planach wypad d o Swinoujścia,ale nie wiem czy się uda w tym roku.
motórzysta -
W planach Łódź,i dalej.. 🙂
->Kymco Super 8 2T
LwG! -
Kopenhaga lub Dookoła Polski lub Objazdówka Wybrzeża. To na wakacje. Wcześniej Częstochowa na zlot Gwiaździsty.
Router WS 50 2013 -
Wypad kilkudniowy nad morze 🙂 mam niedaleko, ponieważ jestem ze szczecina.
-
madi , kiedy ta częstochowa ,, ?
-
Zlot Gwiaździsty 2012 – Jasna Góra
14-15 kwietniaNajprawdopodobniej wyjedziemy 14-go, przenocujemy gdzieś, 15 udamy się na zlot i potem wrócimy do Warszawy. 🙂
Router WS 50 2013 -
pisze się na częstochowe ;>
…by jeździć na moto. -
rozmawiałem wczoraj z kolegą z pracy i mówił że był w tamtym roku i było super , wiec chyba warto się wybrać.Mam nadzieję, że pogoda będzie ok 🙂
-
kustosz napisał:
Wypad kilkudniowy nad morze 🙂 mam niedaleko, ponieważ jestem ze szczecina.
Jestem z Gryfic.:D Jak będziesz jechał to możemy się zgadać.;p
Ja w korkach nie stoje. -
Artek to dawaj z nami 🙂 nawet jak masz torosa. Prędkość dostosujemy do Ciebie więc się nie martw. Bedzie fajnie, a im większa ekipa tym lepiej.
Router WS 50 2013 -
Myślałem że tylko ja jestem z zachodniopomorskiego ;p Szyszu czym jeździsz?
-
😀 Kinroad sportwind
A ty ?
Zipp toros m50
-
Ile on Ci pojedzie ?
Przekroczyłem 80 licznikowe na długiej prostej ;D
-
Koledzy wiem że do wakacji jeszcze sporo czasu ale proszę pisać jakie macie plany na lato może będzie komuś pasować i będzie miło się spotkać po drodze albo razem wybrać się w Bieszczady czy pomorze .Ja osobiście wolał bym wypad w stronę gór z racji tego że mieszkam nad morzem i znam te okolice
-
hej, też bym chętnie gdzieś wyskoczyła ale widze że nie ma chyba nikogo z moich okolic i żadna planowana wycieczka nie jest kierowana w moje strony a szkoda bo okolice piękne(Olsztyn), tak myśle moze sama zorganijakąś wyprawe to moze znajdą się chetni :), tylko poczekam na cieplejsze dni 🙂
-
ulka3021 to dawaj na Mazowsze poznać się 🙂
-
hmmm…kuszaca propozycja 🙂 przemyślę i dziekuję za zaproszenie
-
Widzę że te forum odwiedzają jakieś gamonie za przeproszeniem bo to jest temat o wypadach na rok 2012 a nie komu ile pali i takie inne pierdoły proszę zmienić stronę albo dajcie nowy temat
-
ja planuje wypad do Łodzi, Wawy i Szczecina
-
Ja myślę o weekendowym wypadzie do Berlina 🙂
-
Skąd ? 🙂
->Kymco Super 8 2T
LwG! -
Mam w planach w tym sezonie 2 wypady nad morze, w niedziele (Piła -> okolice Mielna i powrót) jednodniowe (3,5h jazdy przez wioski a nie drogą krajową – przetestowałem to w zeszłym roku). Ktoś może się dołączyć, terminy na razie nie ustalone, wszystko zależy od pogody.
-
Ja mam urlop od końca lipca do prawie połowy sierpnia. Chcę wyjechać z W-wy do przyjaciół w okolicach Wyrzyska w Wielkopolsce. Myślę że Salmo spokojnie da radę 320km w jedną stronę. Chciałem jechać w zeszłym roku ale jakie lato było to każdy pamięta. W tym roku muszę już się wybrać – po pierwsze Wielkopolska jest piękna i zawsze z chęcią tam jadę, a po drugie wizja pokonania 300km za niecałe 30zł jest nad wyraz kusząca.
Zipp Salmo: przebieg 57459km: sezon 2010 – 3321km, sezon 2011 – 6870km, sezon 2012 – 7467km, sezon 2013 – 8130km, sezon-2014 – 8840km, sezon 2015 – 6887km, sezon-2016 – 7081km. sezon 2017 – 3855km. sezon 2018 – 3991km. sezon 2019 – 1007km. -
Dodge a skąd i kiedy ruszasz do Łodzi jeśli to aktualne? Tez bym się tam przejechał.
-
arekde napisał:
Mam w planach w tym sezonie 2 wypady nad morze, w niedziele (Piła -> okolice Mielna i powrót) jednodniowe (3,5h jazdy przez wioski a nie drogą krajową – przetestowałem to w zeszłym roku). Ktoś może się dołączyć, terminy na razie nie ustalone, wszystko zależy od pogody.
KIEDY WYPAD NAD MORZE????? jestem z Bydgoszczy i się pisze na Mielno
Keeway Outlook 125cc -
jest ktoś z okolic wielkopolski? Ja jestem z Lubonia(k.Poznania) planuję wypad do Warszawy ale szukam też kompana do wspólnej jazdy.Niestety wszyscy moi kumple z jazd rowerowych się powykruszali i nie został nikt 🙁 może jest ktoś chętny??
Więcej kultury na ulicy moi mili…..
Za literowki przepraszam – pisze często na szajsungu 😉 -
Ja planuję:
-Zakopane
-Tarnów
-Kielce
-Częstochowa
-Katowice/Chorzów
Wszędzie mam około 100km więc jak ktoś Małopolska i Śląskie to pisać.Toros F16 – 3781 km -
Ja bym się pisał na to Zakopane jestem z Katowic;)
-
siwypln napisał:
arekde napisał:
Mam w planach w tym sezonie 2 wypady nad morze, w niedziele (Piła -> okolice Mielna i powrót) jednodniowe (3,5h jazdy przez wioski a nie drogą krajową – przetestowałem to w zeszłym roku). Ktoś może się dołączyć, terminy na razie nie ustalone, wszystko zależy od pogody.KIEDY WYPAD NAD MORZE????? jestem z Bydgoszczy i się pisze na Mielno
Siwy, kiedy będzie Twój artykuł dotyczący Outlooka? Obiecałeś napisać.. 😉
-
Od jutra zaczynam urlop i dopiero się zabiorę do tego ale myślę że za tydzień go wyśle do redakcji .
Pozdrawiam
Keeway Outlook 125cc -
siwypln napisał:
Od jutra zaczynam urlop i dopiero się zabiorę do tego ale myślę że za tydzień go wyśle do redakcji .
PozdrawiamSuper, czekam. Zrób więcej fotek. Myślę, że po tym artykule co niektórzy zmienią zdanie na temat Keeway’a Outlook 125, bo to bardzo fajny i niedoceniany sprzęt 😉
-
Pietro napisał:
siwypln napisał:
PozdrawiamSuper, czekam. Zrób więcej fotek. Myślę, że po tym artykule co niektórzy zmienią zdanie na temat Keeway’a Outlook 125, bo to bardzo fajny i niedoceniany sprzęt 😉
Chętnie zaprosiłbym redakcje Skuterowo com do testu wideo !!!
Keeway Outlook 125cc -
siwypln napisał:
Pietro napisał:
siwypln napisał:
Chętnie zaprosiłbym redakcje Skuterowo com do testu wideo !!!
Zaproś, byłby ciekawy artykuł 🙂
-
degename z W-wy a co do terminu.. To kiedy ładnie będzie 😀
->Kymco Super 8 2T
LwG! -
jedzie ktoś z łodzkiego na zlot to namysłowa?bym się dołączył
—————————————
Pozdrawiam wszystkich fanów 2 kółek i silnika:)Nr gg:34623657:) Pisać
-
guliwer55 napisał:
Koledzy wiem że do wakacji jeszcze sporo czasu ale proszę pisać jakie macie plany na lato może będzie komuś pasować i będzie miło się spotkać po drodze albo razem wybrać się w Bieszczady czy pomorze .Ja osobiście wolał bym wypad w stronę gór z racji tego że mieszkam nad morzem i znam te okolice
Ja bym bardzo chętnie wybrał się z tobą w bieszczady tam jest po prostu cudnie:)) Jeszcze jagby ktoś się z nami wybrał było by cudnie.Ja mieszkam w łódzkim więc troche daleko od ciebie ale zawsze by było razniej:)
—————————————
-
sa jakieś inne pomysły?
—————————————
-
Witam, jestem tu nowy. Nie wiem jak wiele jest tu osób z Opola, ale chciałbym zaproponować jakiś wyjazd 2-3 dni w lipcu. Z noclegiem na jakimś polu namiotowym albo campingu, Jest wiele fantastycznych miejscgdzie możnaby wyskoczyć. Połączyć to z ognichem i kiełbachami 🙂
Zgłaszajcie się Opolanie -
Zaraz mniej więcej za 30 minut wybieram się skuterkiem w trasę +/- 100km 🙂 Zobaczymy czy w taką upalną pogodę (za oknem ponad 32 stopnie) wytrzymam bez dłuższych postojów 😀 Później wkleję zdjęcia i może nakręce jakiś film.
Ja w korkach nie stoję. - AutorWpisy