[ZIPP, TOROS] Dobry serwis gwarancyjny

Wyświetla 1 wpisów z $
  • Autor
    Wpisy
    Anonim
    Nieaktywny
    • 180
    • 3 133Postów:

Jaki polecacie serwis w Warszawie, aby oddać mojego torosa f16 na gwarancyjne naprawy (licznika, oraz regulacja gaźnika)? Przebieg 30 km, więc jeszcze na dotarciu. Nie piszcie o Młodnickiej 52B, bo tam już zlikwidowane (mam 100% pewności – dowiedziałem się przez meila od nich).
    Serwis musi być rzetelny, i musi robić porządnie, a nie na odwal się, i tak aby mi jeszcze bardziej nie zepsuli, jak jeszcze ten skuter jest na początkowym dotarciu.

faflusniak
    Użytkownik
    • 9
    • 140Postów:

18 sierpnia kupilem zumico quick z 2011 pod nazwa hiray mondo.pierwszy wlasciciel itp.teraz nabite ma 6850 a mniej wiecej 300 km temu padla mi linka od zegarow.fakt faktem-odradzam serwisy gwarancyjne.zostawilem tam 500 zl (przeglady,zawory) a bilans…..zerwane zawory,przeglady-duchy.sam zmienialem olej,kontrolowalem.teraz kiedy skut sypie sie,dupe ratuje mi pan marek z lomianek,ul.armii poznan.numeru nie podam bo nie znam,ale gosciu robi cuda na kiju za przyzwoita kase (na start 30 prc taniej jak u autoryzowanych).temu dalem 600 i nie zaluje.jesli chcesz kontakt,odezwij sie na [email protected]

Anonim
    Nieaktywny
    • 180
    • 3 133Postów:

Łomianek? Poznań? Ja potrzebuje kogoś z Warszawy, i taki kto mi zrobi za darmo bo przecież mam GWARANCJE.

Anonim
    Nieaktywny
    • 27
    • 2 984Postów:

Ciekaw jestem czy Ci ten gaźnik za friko wyregulują 🙂

Anonim
    Nieaktywny
    • 180
    • 3 133Postów:

No ja też jestem ciekawy tego. Według mnie powinni bo od nowości wadą produkcyjną jest źle wyregulowany gaźnik.

Anonim
    Nieaktywny
    • 27
    • 2 984Postów:

Napisz tutaj co w końcu z tego wyszło jak już jakiś serwis znajdziesz.

Anonim
    Nieaktywny
    • 180
    • 3 133Postów:

Ok. Na razie przymierzam się na serwis przy ulicy Modlińskiej „ScooterLand” Był ktoś tam?

komoornik
    Użytkownik
    • 7
    • 58Postów:

Ja mogę polecić serwis na ul. Garażowej.

Wyświetla 1 wpisów z $
  • Musisz się zalogować, żeby odpowiedzieć w tym temacie.
Back to top button