zipp steed problem z odpalaniem,rozrusznikiem

Wyświetla 1 wpisów z $
  • Autor
    Wpisy
  • #111145 Reply
    bartt
    Użytkownik
    • 7
    • 41Postów:

    witam mam problem z odpalaniem zip steed 50/80 problem polega na tym ze gdy krece rozrusznikiem to on kreci tak jak by był slaby aku a akumulator jest nowy jak i rowniez rozrusznik i bendix masa do silnika jest jak i do ramy prosze o pomoc bo juz nie mam pomysłow.!

    #111151 Reply
    VAJPER07
    Użytkownik
    • 6
    • 61Postów:

    zmień przerwę na świecy na 03 na szczelinomierzu

    #111187 Reply
    bartt
    Użytkownik
    • 7
    • 41Postów:

    co to ma do rzeczy ? jesli biore wiertarke z nasadka i krece wariatorem to odpala na momencie a tak to rozrusznik nie ma sily krecic ;/

    #111191 Reply
    kuba90876
    Użytkownik
    • 30
    • 1 103Postów:

    Może akumulator jest za słaby?

    #111225 Reply
    bartt
    Użytkownik
    • 7
    • 41Postów:

    próbowałem nawet z ako od furyi to samo przez chwile zakreci szybko i odrazu wolno

    #111753 Reply
    bartt
    Użytkownik
    • 7
    • 41Postów:

    to sie dowiedzialem nie powiem

    #111755 Reply
    Herosses
    Użytkownik
    • 17
    • 115Postów:

    Może coś jestnie tak z rozrusznikiem?

    #111780 Reply
    faflusniak
    Użytkownik
    • 9
    • 140Postów:

    jesli zmieniales rolki na ciezsze niz tabryczne to moze byc powodem.mozesz miec tez zbyt mocno napiety pasek.problemu szukal bym w napedzie.skoro odpala mimo to,pociesze cie tym ze nie jest to peknieta/uszkodzona glowica lub zawory.jeslivmasz kopke probuj z kopki.jesli z niej nie odpala,a odpala z wiertarki…….nawet sie nie domyslam.fakt faktem powodzenia

    #111922 Reply
    bartt
    Użytkownik
    • 7
    • 41Postów:

    sprawdze ten nowy rzekomo rozrusznik za 30 z allegro :p

    #113963 Reply
    bartt
    Użytkownik
    • 7
    • 41Postów:

    rozrusznik wymieniony na inny i to samo…..

    #113965 Reply
    matizek324
    Użytkownik
    • 12
    • 76Postów:

    Ja tez mialem nowy aku i ten sam problem zeby odpalic musialem podpinac aku do prostownika.Okazalo sie ze aku byl pust teraz dolalem wody destylowanej naladowalem i juz jezdze 1.5 tygodnia i odpalam z rozrusznika i jest ok.

    #114997 Reply
    bartt
    Użytkownik
    • 7
    • 41Postów:

    problem juz rozwiązany 😉 dzieki za podpowiedzi 🙂

Wyświetla 1 wpisów z $
Odpowiedz na: zipp steed problem z odpalaniem,rozrusznikiem
Twoje informacje:




Back to top button