Zipp pro 50

Wyświetla 1 wpisów z $
  • Autor
    Wpisy
    MrJumbo
    Użytkownik
    • 13
    • 47Postów:

Zastanawiam się nad kupnem tego motoroweru czy opłaca się go kupić bo podobno chinole psują się bardzo.

jajo422
    Użytkownik
    • 39
    • 183Postów:

Psuja sie jezeli go katujesz i go nie szanujesz.
    Zipp ten jest ok . obejrzyj ten test http://www.youtube.com/watch?v=Y8ND1ZZJfhU&feature=relmfu

MrJumbo
    Użytkownik
    • 13
    • 47Postów:

Ja go nie będę katować a film już oglądałem.

TheMiqlaq
    Użytkownik
    • 58
    • 688Postów:

Jeśli będziesz go szanował może troche posłużyć. Ogólnie Zipp ma całkiem fajny desing, dosyć zrywny silnik 4t, ładny głosik. Widziałem go na żywo na parkingu i nie wygląda to tragicznie :). Łatwo rozpoznać że to tylko motorower spasowany na ścigacza ale i tak budzi respekt.

MrJumbo
    Użytkownik
    • 13
    • 47Postów:

;

TheMiqlaq
    Użytkownik
    • 58
    • 688Postów:

MrJumbo napisał:

;

Chyba czegoś nie zrozumiałem Jumbo :D.

MrJumbo
    Użytkownik
    • 13
    • 47Postów:

To moja pomyłka

MrJumbo
    Użytkownik
    • 13
    • 47Postów:

🙂

Szczepan
    Użytkownik
    • 0
    • 6Postów:

Co do tego Zippa, wgląd ładny, można kogoś nabrać że to prawdziwy ścig 😛 Silnik to 139FMB z dużymi możliwościami tuningowymi, przy masie Zippa dobrą opcją będzie wzięcia go z zamontowanym cylem 72ccm, lub jeśli chcesz samemu to można zrobić. Jeśi braknie mocy na 72 możliwość kupienia silników 110, 125, 140 i 150ccm 😀

stig
    Użytkownik
    • 0
    • 5Postów:

Jumbo teraz psuje się wszystko nawet Mercedes! koledzy mają racje jeśli szanujesz i dbasz o pojazd, wymieniasz wszystko na czas robisz terminowo przeglądy to i śpisz spokojnie.Co do tego konkretnego motoroweru myślę że pro50 jest idealne dla młodego chłopaka – świetnie wygląda ,brzmienie wydechu też nie zdradza niewielkiej pojemności przez co niewtajemniczeni mogą mieć niezłe z dziwko, dostępny w wielu malowaniach więc każdy znajdzie coś dla siebie.
    Krótko mówiąc bay Pro50

Wyświetla 1 wpisów z $
  • Musisz się zalogować, żeby odpowiedzieć w tym temacie.
Back to top button