Zdjecie blokad – problem z małą prędkością

Wyświetla 1 wpisów z $
  • Autor
    Wpisy
    simicz
    Użytkownik
    • 7
    • 20Postów:

A wiec no zdjalem blokady jednak no i jedna to slepa kiszka a druga no niby zdjeta ale powie mi ktos czy dobrze mianowicie za przeciwtarcza byla taka zlota nakretka czy to ta blokada prosze o ewentualne porady wskasówki czy to dobrze i nie ma wiecej blokad … skuter jedzie mi tylko 65.. a jest to tgb orion

Anonim
    Nieaktywny
    • 3
    • 307Postów:

A ile byś chciał żeby jechał? Mógłbyś mniej chaotycznie pisać- kropka, przecinek.Może jeszcze dysza w gaźniku i moduł?

Leszek Śledziński
    Keymaster
    • 769
    • 2 361Postów:

Napisz nam jeszcze czy to 2T czy 4T. Jeśli czterotakt to raczej więcej nie możesz wymagać.

simicz
    Użytkownik
    • 7
    • 20Postów:

No jest do dwusów (sory ale nie mam znaków polskich na kompie angielski windows) no a na gazniku i na module jakie to sa blokady na gazniku jest taka zolta srubka i to odkrecic poprostu. A na module nie kojarze co jest prosze napiszcie mi .. : )

Gorzki
    Użytkownik
    • 16
    • 84Postów:

Zmień tłumik po odblokowaniu na jakieś sportowego i gitara 😉

simicz
    Użytkownik
    • 7
    • 20Postów:

nie chce 400 zl specjalnie na tlumik wyrzucac zastanawiam sie gdzie prócz wario i zawirowywacza spalin moga byc blokady … ?

Gorzki
    Użytkownik
    • 16
    • 84Postów:

Gaźnik, filtr powietrza i cdi. CDI wystarczy wymienic albo jakiś kabel odciąć.

MarianMj
    Użytkownik
    • 0
    • 60Postów:

Siema
    Orion ma ponoć tylko blokady na wario i wydechu,ale jak dobrze kojarzę to Orion ma krótkie przełożenia dzięki czemu ma lepsze przyspieszenie ale v-max niższy,rozumiesz?
    Jeżeli osiągasz te 65km/h przy nie przekłamującym liczniku wydaje się to być normalne…

qazwsxedc
    Użytkownik
    • 4
    • 3 026Postów:

Marian ma zapewne racje. Orion to nie jest jakiś „ścigant”, więc nie ma co liczyć na zacny v-max.

simicz
    Użytkownik
    • 7
    • 20Postów:

jeszcze z tym filtrem paliwa pokombinuje na wiekszy i z gaznik i modul sprawdze jutro a na module jaki kabel odciac ?

MarianMj
    Użytkownik
    • 0
    • 60Postów:

Żadnego kabla nie tnij to nie chiński 4T gdzie występuje różowy kabelek.

simicz
    Użytkownik
    • 7
    • 20Postów:

a na gazniku zlota srubka jakas jest podobno wiecie cos na ten temat

Wyświetla 1 wpisów z $
  • Musisz się zalogować, żeby odpowiedzieć w tym temacie.
Back to top button