Zapowietrzony skuter?

Wyświetla 1 wpisów z $
  • Autor
    Wpisy
    Basta1
    Użytkownik
    • 16
    • 46Postów:

Witam !
    Jestem posiadaczem Routera Bassy 4t . Kupiłem go 3 dni temu , i wlałem do niego 1l paliwka , żeby powoli go dotrzeć . Dzis skonczyło mi się paliwko , więc już troszke z gorszej rury wlałem 3 litry .
    Przy zamykaniu baku usłyszałem takie syczenie jak powietrze , ale nic nie podejrzewałem . Próbując odpalić okazało sie że nie odpala . Dopiero z Kopa poszedł ale co najgorsze teraz go tak muli że ledwo sie zbiera a jak zbierze to max 20km/h …
    Czy wiecie co mogło sie stać , i co moge zrobic ??

Z góry dziękuje za pomoc !

lop16
    Użytkownik
    • 44
    • 372Postów:

“więc już troszke z gorszej rury wlałem 3 litry ” stare paliwo? Sam sobie odpowiedziałeś na problem ;D

Basta1
    Użytkownik
    • 16
    • 46Postów:

lop16 napisał:

“więc już troszke z gorszej rury wlałem 3 litry ” stare paliwo? Sam sobie odpowiedziałeś na problem ;D

sorki zrobiłem błąd w pisowni . Miało być ” Z grubszej rury ” tzn więcej paliwa:)paliwko kupione godzine temu.

Anonim
    Nieaktywny
    • 77
    • 795Postów:

Gaźnik się zatkał, pewno miałeś dzidostwo na spodzie i gdy brakło paliwa, to je powciągało. Chyba, że masz filtr paliwo ale nawet on nie gwarantuje dobrego filtrowania(mowa tu o tych małych filtrach), ja miałem tak, że zapchał mi się cały i część paprochów poszła w gaźnik.

szyszu3
    Użytkownik
    • 112
    • 837Postów:

Zobacz czy masz paliwo w filtrze paliwa.

Basta1
    Użytkownik
    • 16
    • 46Postów:

szyszu3 napisał:

Zobacz czy masz paliwo w filtrze paliwa.

Jest paliwo aczkolwiek jest pęcherzyk , średniej wielkości , tzn ze dostało sie powietrze …

mxx_rs
    Użytkownik
    • 14
    • 706Postów:

A po co tak na raty te paliwo lejesz ? Oczywiście pomijając kwestie finansowe.

Wyświetla 1 wpisów z $
  • Musisz się zalogować, żeby odpowiedzieć w tym temacie.
Back to top button