Zamiana motoroweru na skuter. Ktoś reflektuję?

Wyświetla 1 wpisów z $
  • Autor
    Wpisy
    Zviezda
    Użytkownik
    • 18
    • 93Postów:

Witam!

Mam motorower Keeway TX 50, przebieg 6000km, rocznik 2011. Zastanawiam się czy ktoś z forumowiczów nie chciałby zamienić swój skuter na motorower? Nie ukrywam, że troszkę mi się już znudził i wachlowanie biegami w korku do przyjemnych nie należy 🙂 Motocykl już mam, ale brakuję mi właśnie automatycznej skrzyni np. podczas dojazdów do pracy. Może jakiś skuterzysta myśli o przesiadce na “biegówkę” by w przyszłości dosiąść jakiś prawdziwy motocykl?

adasiowwy
    Użytkownik
    • 81
    • 289Postów:

a masz jakieś fotki?
    Z kąd jestes?

Przemek
    Użytkownik
    • 1
    • 4Postów:

Może byłbym zainteresowany, ale odstrasza mnie odległość między mną a tobą – 500km..

Zviezda
    Użytkownik
    • 18
    • 93Postów:

Jestem z Warszawy. Rzecz jasna zamiana na pojazd o podobnej wartości ewentualnie za dopłatą z jednej czy drugiej strony.
    http://warszawa.gumtree.pl/c-Samochody-Motocykle-motocykle-skutery-Keeway-TX-50-X-RAY-nie-reju-senda-yamaha-AM6-W0QQAdIdZ421170515 – foty.

Kisiu1981
    Użytkownik
    • 77
    • 4 647Postów:

To jednak zdecydowałeś się go pozbyć, nasz drogi Mateuszu?

Zviezda
    Użytkownik
    • 18
    • 93Postów:

Że tak powiem rozkminiam różne możliwości. Albo po nowym roku doprowadzę go do stanu jedwabistego po zimowym śnie bądź wymienię na jakiś całkiem przyzwoity skuter, który mnie tanio i bez problemowo dowiezie do pracy. Troszkę tęsknie za automatyczną przekładnią – w korkach to jest mistrzostwo!

jakie były palny:

1. Sprzedaż
    2. Doprowadzenie do ładu i lekka modyfikacja, która pod względem mechanicznym odświeży go i da mu trochę lepsze osiągi
    3. Zamiana na jakiś b. fajny, dynamiczny i ekonomiczny skuter.

Wyświetla 1 wpisów z $
  • Musisz się zalogować, żeby odpowiedzieć w tym temacie.
Back to top button