Wydech RS 50

Wyświetla 1 wpisy z $
  • Autor
    Wpisy
    Anonim
    Gość
    • 4 533
    • 89 923Postów:

Witam! Mam zamiar kupić Aprilie RS 50 (nowa buda) czyli wydech ma po środku pod siedziskiem pasażera… i mam takie pytanie gdzie mogę kupić to tego sprzętu wydech? albo (lub) końcówkę wydechu gdzie mogę cokolwiek do tego tuningowego kupić ? =/

Anonim
    Gość
    • 4 533
    • 89 923Postów:

na mielochu chyba tecnigas ma wydech do RSki Tecnigas RSG na skuter-plus pewno będzie.

Anonim
    Gość
    • 4 533
    • 89 923Postów:

na skuter-plus jest wydech ale to jest do starszej wersji RS-ki z podwójnym wahaczem z tyłu =/

Anonim
    Gość
    • 4 533
    • 89 923Postów:

Ludzie ile razy można tłumaczyć ,że nie można podawać innych linków niż sklep.jednoslad.pl ? 1 Napisz do nich na [email protected] i grzecznie się zapytaj czy mają czas sprowadzić dla Ciebie jakiś wydeszek.Dowiedz się tylko ,który model Cię interesuje. 2 Druga opcja allegro.pl 3 Trzecia opcja to google.pl-zapewniam Cię ,że jest bardzo dużo sklepów gdzie takowy wydech dostaniesz.Nie koniecznie są to sklepy Polskie ,ale w zagranicznych jest kilkakrotnie większy wybór. Podsumowując: Najpierw napisałbym do jednosladu ,a potem szukać dalej ze względu na to ,że jest to sposób najszybszy :mrgreen: Zamykam!

Wyświetla 1 wpisy z $
  • Musisz się zalogować, żeby odpowiedzieć w tym temacie.
Back to top button