Wybranie Motroweru

Wyświetla 1 wpisów z $
  • Autor
    Wpisy
    Dawid Łęcki
    Użytkownik
    • 3
    • 10Postów:

Mam pytanie czy znacie jakiś motorower 50cm3 który jest:
    -4t
    -chłodzony cieczą
    -do 10 tyś może być też używany
    -i najlepiej nie chińczyk bo chińskie motorowery szybko się rozwalają

Wombat
    Moderator
    • 55
    • 22 184Postów:

motorower w sensie skuter z automatem czy w sensie klasyczny motor?
    jak skuter to np yamaha neos

Dawid Łęcki
    Użytkownik
    • 3
    • 10Postów:

klasyczny motor bo nie wiem czemu ale skuter mi się nie podoba ale chętnie zobaczę yamaha neos

robbo2k
    Uczestnik
    • 2
    • 80Postów:

Tfuuu miały byc motocykle 🙂 a napisałem o skuterach ale Neo’s 4 jest ok ma wtrysk, chlodzenie ciesza

Wombat
    Moderator
    • 55
    • 22 184Postów:

to myśle że w klasie 50cm bedzie bardzo ciezko znaleźć moto z cylinderkiem chłodzone cieczą.
    To są najczęściej powietrzaki a jedyne co mają na zewnętrznych chłodnicach to olej – ew do sporej części motocykli 4T można to chłodzenie oleju dołożć. Już raczej 2T znajdziesz z cieczą w crossach albo w skuterach

robbo2k
    Uczestnik
    • 2
    • 80Postów:

Obie Yamahy Neos, Aerox maja chłodzenie cieczą i wtrysk ale to skutery. Honda i Yamaha nie sprzedają motorowerów z manualem w klasie 50cm3 stad ciężko coś takiego znaleźć. Coś takiego będzie drogie a przy nakedzie to powietrza do chlodzenia az za duzo.

Dawid Łęcki
    Użytkownik
    • 3
    • 10Postów:

Szkoda bo nie za bardzo mi się widzi 2 t bo trochę więcej spala i ma dźwięk kosiarki
    widziałem nawet ładne Kymco k-pipe 50 ale tata mówi że rzeczy na wymianę będą drogie a chłodzenie cieczą jest lepsze i przyda się na dłuższe trasy

Dawid Łęcki
    Użytkownik
    • 3
    • 10Postów:

A czy znacie jakiś motor 50cm3 4t tylko nie chiński ?? na którym bym dobrze wyglądał 1,74 cm wzrostu

Wombat
    Moderator
    • 55
    • 22 184Postów:

a potrzebujesz do fotki na fejsa czy do wożenia tyłka?
    bo może kup taki na którym ci będzie wygodnie a nie taki na którym bedziesz dobrze wyglądał

Dawid Łęcki
    Użytkownik
    • 3
    • 10Postów:

do wożenia tyłka ale nie chce wyglądać jak drzewo na motorowerze
    to znasz takie 50cm3 4t tylko nie chinol podkreślam

Wombat
    Moderator
    • 55
    • 22 184Postów:

masz 1.74m. całkiem średnio. na wszystkim bedziesz normalnie wyglądał

Dawid Łęcki
    Użytkownik
    • 3
    • 10Postów:

No i kappa z 50 cm3 bo tata nie ma pieniędzy muszę teraz czekać na 125 może nawet lepiej dajcie jakieś fajne motocykle 125 4t chłodzone cieczą i nie chińskie tak do 10 tyś bo uzbierałem w rok 2,5k więc za kolejny rok będę mia 5 k. a tata dokłada drugą polowe więc i tak nie muszę zbierać całości.Zobaczę i sobie porównam bo narazie mam na oku KTM Duke 125, Honda cbr 125r, Yamaha YZF-R 125. ale są trochę drogie mogę kupić użynanie ale nie wiadomo co właściciel z nim robił.

matiquad
    Uczestnik
    • 7
    • 126Postów:

Za 10700 możesz kupić nową Honde cb 125f co prawda niema chłodzenia cieczą ale to w niczym nie przeszkadza. Spokojnie wyrabia same chłodzenie powietrzem. Sam mam i polecam.

Wyświetla 1 wpisów z $
  • Musisz się zalogować, żeby odpowiedzieć w tym temacie.
Back to top button