nie wyświetlaja mi się biegi zip pro xt 50

Dodaj nowy temat na forum

! Forum Motocykle 125 nie wyświetlaja mi się biegi zip pro xt 50

Tagi: 

Ten temat zawiera 3 odpowiedzi, ma 2 głosy i był aktualizowany ostatnio przez Zdjęcie profilowe Wombat Wombat 1 tygodni temu.

Oglądasz 4 posty - 1 przez 4 (z 4 łącznie)
  • Autor
    Wpisy
  • #667252

    MARIUSZ
    Użytkownik
    • Postów: 5

    Witam serdecznie nie wyświetlaja mi się biegi zip pro xt 50 pomocy co muszę zrobić mam luz zero wyskakuje i jedenynka pokazuje tylko dwa i trzy nie wyświetla

    • Ten temat został zmodyfikowany1 tygodni, 1 dni temu przezZdjęcie profilowe Wombat Wombat. Powód:zmiana tytułu tematu
    • Ten temat został zmodyfikowany1 tygodni, 1 dni temu przezZdjęcie profilowe Wombat Wombat. Powód:zmiana tytułu tematu
    #667255
    Zdjęcie profilowe Wombat
    Wombat
    Moderator
    • Postów: 17 847

    kabelki od czujników pozostałych biegów trzeba sprawdzić

    ziuuummmm…. (nie bije piany na PW)
     
    Czytaj
    REKLAMA

    SŁONECZNA OFERTA SUZUKI

    AdvertisementStreet czy Adventure? Teraz w tej samej cenie!
    #667302

    MARIUSZ
    Użytkownik
    • Postów: 5

    Gdzie te kabelki się znajdują

    #667306
    Zdjęcie profilowe Wombat
    Wombat
    Moderator
    • Postów: 17 847

    mniej więcej podobnie

    ziuuummmm…. (nie bije piany na PW)
Oglądasz 4 posty - 1 przez 4 (z 4 łącznie)

Ups... Musisz się zalogować, lub zarejestrować żeby odpowiedzieć w tym temacie.
Przejdź do Rejestracja lub Logowanie