Wario, sprzęgło, dzwon

Wyświetla 1 wpisów z $
  • Autor
    Wpisy
    Anonim
    Gość
    • 4 533
    • 89 923Postów:

Witam tuninguje swoją gilere stalker rocznik 2004. Na razie wymieniłem tylko wydech Giannelli, rolki 6gr, sprężynę centralną oraz sprężynki sprzęgła. Jaki polecicie mi wario, sprzęgło oraz dzwon do tego skutera tak żeby wszystko nie przekroczy?o ceny 800 zł. Nie muszę był to części wytrzymujące cylindry 70ccm bo i tak takowego nigdy nie będą miał w swojej gilerze…

Ja zastanawiażem się nad czymś takim :

Dzwon sprzęgła Stage6 WingCooler Team
    Sprzęgło Polini 2G Evolution II
    Wariator Multiwar 2000

NIestety nie będą miał funduszłw na wymianę wydechu, czy prócz tych części warto coś jeszcze wymienić ??

Z góry dzięki.

Anonim
    Gość
    • 4 533
    • 89 923Postów:

bierz to co napisliście powinno był dobrze. Jak nie chcesz wymieniać cylindra to już z mechaniki nic więcej nie zrobisz bo nic ci nie da.

Anonim
    Gość
    • 4 533
    • 89 923Postów:

No wiesz byłoby fajnie wymienić cylinder ale to się wiżże z wymianę wydechu, wału, gaźnika itp. Może w przyszłym sezonie da radę. A w gasbox’a warto zainwestował?

Anonim
    Gość
    • 4 533
    • 89 923Postów:

gas box to wyrzucenie pieniędzy w błoto (takie jest moje zdanie) zmiana jest tylko w reakcji na dodanie gazu a tak nic poza tym. Jak będziesz zmieniał cylinder może jak masz fundusze może warto by zainwestowałw wałoraz w gaźnik zawór membranowy

Anonim
    Gość
    • 4 533
    • 89 923Postów:

Ok dzięki, na razie kupie wario, sprzęgło i dzwon później pomyślimy nad resztą ale mówisz, że jak wymienie te 3 rzeczy to nie będzie czegoś takiego jak np. sportowy tłumik z seryjnymi rolkami wiesz o czym mówił. żeby wszystko 'pasowaćo’.

Anonim
    Gość
    • 4 533
    • 89 923Postów:

wiesz do tłumika nie wkładasz rolek, wkładasz je do wariatora 😛

Ale rolki nie będą raczej pasowały ponieważ najczęściej oryginalne są 15×12 a malossi ma chyba 16×13. A i oczywiście najlepiej jest przeprowadziż tzw. proces regulacji

Anonim
    Gość
    • 4 533
    • 89 923Postów:

No wiadomo, będą musiał wyczu? rolki sprężynki itp. Dzięki wielkie za pomoc 😉

Anonim
    Gość
    • 4 533
    • 89 923Postów:

Po 1 GAzbox to niw wyzucanie kasy Przynajmniej od Malossiego, reguluje mu?y w przy?piesznie ❗ ❗ na własnej skurze się przekonażem 😛

A co do tematu to
    Wario malossi multivar ( http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=418815074 )
    Sprzęgło i dzwon Polini 2G

Wyświetla 1 wpisów z $
  • Musisz się zalogować, żeby odpowiedzieć w tym temacie.
Back to top button