Wariator Kisbee- Wybrać Multivar czy Naraku?

Wyświetla 1 wpisów z $
  • Autor
    Wpisy
    Filip Augustyniak
    Użytkownik
    • 1
    • 4Postów:

W moim Kisbee RS 4t zmieniłem wydech na przelotowy Leo Vince Titan i odblokowalem go. Vmax-75-80 km/h
    Wiem że to 4t,ale ma słabe przyspieszenie. Dlatego chcę zmienić wariator na Naraku lub Malossi Multivar
    Który wybrać? Czy wogóle warto wariator czy coś innego?

star15
    Użytkownik
    • 3
    • 7Postów:

Zanim kupisz nowy wariator to spróbuj wymienić rolki na lżejsze 😉 Jak chcesz kupić nowy wariator to kup jakiś zwykły sportowy,na malossi szkoda kasy do 4t

Filip Augustyniak
    Użytkownik
    • 1
    • 4Postów:

Dzięki za info
    Najpierw zobaczę rolki a potem dopiero całe wario.
    Zwykły sportowy nie bardzo mnie przekonuje a Malossi kosztuje 300 zł naraku 250 a zwykły sportowy 100-150 więc myślę że zainwestuje w Malossi

Wombat
    Moderator
    • 55
    • 22 480Postów:

nie ma czegoś takiego jak zwykły sportowy i niezwykły sportowy. najcześciej te tanie są kopiami tych droższych, mają szybciej się ścierające i mniej dokładne wagowo rolki, słabszą tuleje i wcale lub słabą sprezyne centralną w zestawie. I tyle. Tuż po założeniu to w zasadzie to samo. Po kilku dniach/tugodniach brykania być może dadzą się zauważyć różnice w wykonaniu

Filip Augustyniak
    Użytkownik
    • 1
    • 4Postów:

Dlatego mówię właśnie że wolę zainwestować trochę więcej i mieć pewność że jest warte ceny i długo wytrzyma. Wiadomo że pseudosportowy za 100 nie równa się z Malossi 300-350 zł

Wyświetla 1 wpisów z $
  • Musisz się zalogować, żeby odpowiedzieć w tym temacie.
Back to top button