wał motoforce evolution, łożyska NTN, cylinder klasy Malossi Sport 70 albo jak chcesz bardziej hardkorowo ale krócej pożyje to S6 Racing MK2, dobry gaźnik 19mm, lepszy wydech (next-r, s6 proreplica), wariator multivar albo s6 sportpro, lepszy dzwon sprzęgła typu WingCooler, lepsze sprzęgło, lepszy pasek, moduł, obudowa wentylatora z wyższym (wydajniejszym) wentylatorem. Jak się wyrobisz w kasie to inne przełożenie główne. Koniecznie lepsze opony.
U mnie taki zestaw (z cylinderm S6 Streetrace 70) wyregulowany na trwałość a nie maksymalne osiągi jeździł 90km/h wg GPS a nie prędkościomierza. Tyle że to dla tej ramy i jej hamulców już gigantyczne wyzwania… tzn pływa to po drodze jak głupie, zawieszenie sobie nie radzi a hamulce zaczynają być skuteczne jak prędkość spadnie poniżej 75km/h bo wyżej to raczej mało wydajny zwalniacz nie hamulec. Do tego dysze, sprezyny centralne i rolki do regulacji
Wydech, wariator na wał 16mm z rolkami i regulowane sprzęgło z dzwonem to jeszcze mam praktycznie bez śladów zużycia. Bo swojego rozłożyłem częściowo. Moge za połowe sklepowej puścić