Transport skutera

Wyświetla 1 wpisów z $
  • Autor
    Wpisy
    Michael
    Uczestnik
    • 6
    • 9Postów:

Nie dawno kupiłem nowy skuter i mam w planach zabrać go ze sobą za granicę, a jedyna firma
    która w chodzi w grę to typowi przewoźnicy. Niestety nie mam ochoty wydawać nie wiadomo ile
    dla jakiejś firmy gdy mogę zapłacić z 70 euro za transport. Tylko jest jeden problem, oni że
    tak powiem mają wywalone czy mój skuter się porysuje czy nie i to jamuszę go zabezpieczyć.
    Jest on nowy i nie chciałbym aby niepotrzebnie się porysował i dlatego wychodzę z takim pytaniem
    czy znacie jakieś dobre sposoby na zabezpieczenie takiego skutera? Ja już myślałem nad tym aby
    zawinąć go całego kocami itd. Ale z chęcią wysłuchałbym pomysły innych.

Wombat
    Moderator
    • 55
    • 22 174Postów:

typowi przewoźnicy mają specjalizowane zestawy do transportu jednosladów i nic mu nie bedzie. nie wydziwiaj z kocami

Michael
    Uczestnik
    • 6
    • 9Postów:

Nie zrozumiałeś mnie, chodzi o to że oni nie posiadają żadnego sprzętu do transportu, całkowita prowizorka.

Wombat
    Moderator
    • 55
    • 22 174Postów:

to weź takich co posiadają

Michael
    Uczestnik
    • 6
    • 9Postów:

Pfff…

Panuss
    Uczestnik
    • 3
    • 25Postów:

Jesli nie mozesz sam go przrtransportowac to powiec tym przewoznikom ze za kazde uszkodzenie beda placic i rozumiem twoje obawy tez byn sie martwil o swoje moto

Panuss
    Uczestnik
    • 3
    • 25Postów:

Ja osobiscie jestem za transportem w wlasnym zakresie wystarczy przyczepka najlepiej dwu osiowa pare pasow i rura za granice

Wombat
    Moderator
    • 55
    • 22 174Postów:

nie masz co pufać. sposob bezpiecznego transportu jednośladów wymyślono już dawno. a jak chcesz po taniości to go sobie obwijaj kocami, ręcznikami, folia bąbelkową i czym tam sobie chcesz i transportuj.

Wyświetla 1 wpisów z $
  • Musisz się zalogować, żeby odpowiedzieć w tym temacie.
Back to top button