Toros F16 – szarpanie.

Wyświetla 1 wpisów z $
  • Autor
    Wpisy
    Slabdoor
    Użytkownik
    • 7
    • 31Postów:

Witam co może być spowodowane szarpaniem gdy:
    Silnik popracuje na biegu jałowym około minutę a potem jak mu dodam gazu to zacznie szarpać i dopiero płynnie nabiera obrotów. Co może być tym spowodowane.?

Wombat
    Moderator
    • 55
    • 22 111Postów:

szarpaniem może być spowodowany obniżony komfort jazdy i gorsze przyśpieszenie.
    Założę sie że właśnie o to pytałeś.

Slabdoor
    Użytkownik
    • 7
    • 31Postów:

Oj źle mnie zrozumiałeś… chodzi mi o to dlaczego on szarpie?

Wombat
    Moderator
    • 55
    • 22 111Postów:

ja cie świetnie zrozumiałem bo jestem oszałamiająco ynteligętny. Tylko ty sie silnie źle wysłowiłeś.

Co może być spowodowane szarpaniem – to pytanie o konsekwencje szarpania.
    Co może powodować szarpanie – to pytanie o przyczyny szarpania.

Slabdoor
    Użytkownik
    • 7
    • 31Postów:

Oj dobra Pisze ponieważ mam mało czasu i nawet nie mam czasu się zastanowić co piszę i jak piszę.
    Co może powodować te szarpanie jaka jest tego przyczyna lub co jest do wymiany świeca napewno nie i gaźnik wyregulowany. czy tto może być jakiś bród w gaźniku lub filtrze paliwa?.

Wombat
    Moderator
    • 55
    • 22 111Postów:

Slabdoor napisał:

Oj dobra Pisze ponieważ mam mało czasu i nawet nie mam czasu się zastanowić co piszę i jak piszę.<br

też mam mał-0we8ntv34]-m ]mnu4 qt]9nutrg ]mirth09[irt]’peraj=-we-9 gotr gj0gtu[’iuergn[87uymjg m50qg’rt0jtr jb bbv
    i to pomoże

Slabdoor
    Użytkownik
    • 7
    • 31Postów:

co?

Slabdoor
    Użytkownik
    • 7
    • 31Postów:

dobra problem rozwiązałem sam zmniejszyłem paliwo a dałem więcej powietrza do mieszanki paliwowo powietrznej w skróce pokręciłem srubką regulacyjną od gaźnika w prawo i jest ok a nawet jakby przybyło mocy 🙂

Wyświetla 1 wpisów z $
  • Musisz się zalogować, żeby odpowiedzieć w tym temacie.
Back to top button