To co się tutaj teraz dzieje to szok.

Wyświetla 1 wpisów z $
  • Autor
    Wpisy
    Anonim
    Gość
    • 4 533
    • 89 923Postów:

Siema , tu ShadowNitro ze starego forum. Po długiej przerwie wszedłem na te forum i to co się dzieje to szok. Moderatorzy którzy nie mają pojęcia o moderowaniu , Hokser na moda? To jest bardzo zabawne , bo nie mając pojęcia pisze warny , które na starym forum miał za głupie teksty. Mateuszpasiu czy jak tam na moda który jest na forum 2 miesiące czy więcej? Dziwi mnie to że odszedł grzechu_zmc który był moderatorem i teraz jest zwykłym userem. Kurde , źle dobrani modzi to jest lekka przesada 🙄 Dużo osób pouciekało i regularnie siedzi tu z 15 osób. Jest to naprawde zabawne… Ogólnie mimo że nie ma tu dużego spamu , te forum będzie bardziej puste i tak szczerze pierdoli mnie to ide dostane za to warnów ale przynajmniej wyraziłem swoją opinie na temat tego chujowego już forum. Przepraszam że zmarnowaliście swoje 30 sekund życia na przeczytanie tego posta. ShadowN. Najśmieszniejszy jest błąd ortograficzny w wyrazie “świeżak” a w randze jest “świerzak” OMG

Anonim
    Gość
    • 4 533
    • 89 923Postów:

A mi tam pasuje… spamu mało, forum czytelne, ludzie się wyrabiaja. Pamietaj Shadow – kazdy ma szanse. Ludzie się zmieniaja. A czy forum będzie bardziej puste? To się okaze ale po ok czterech miesiącach, a nie czterech tygodniach.

Anonim
    Gość
    • 4 533
    • 89 923Postów:

Tak.Najlepiej jest przyjść na gotowe i marudzić.A gdzie Drogi Przyjacielu byłeś kiedy rozkręcaliśmy nowe forum ,coś Wtedy potrzeba było ludzi do pomocy ,ale wszyscy siedzieli cicho ,a teraz przychodzą pseudo”starzy userzy” i mają problemy. Co do moderatorów to łącznie ze mną jest trzech nowych.Dużo? Nie ,a przynajmniej trochę więcej wiary do pomocy. Co do naszej “niewiedzy o moderowaniu” nie masz prawa się wypowiadać.Nie wiesz kto jakie ma doświadczenie ,a nawet jeśli go nie ma to stara się takowe zdobyć i nie marudzi. Przynajmniej wszyscy mają dobre chęci. Pamiętaj:Nikt Cie tu nie trzyma!

Anonim
    Gość
    • 4 533
    • 89 923Postów:

Mądrze Typhoon13 prawi.. Czekam Shadow na riposte, albowiem twórcza dyskusja zawsze prowadzi do polepszenia jakości i formy serwowanych usług. PS. Dzięki za cynk o “świeżakach”. Nie ja ustanawiałem rangi, ale szczerze mówiąc wstyd mi, że nie zwróciłem na to uwagi.

Anonim
    Gość
    • 4 533
    • 89 923Postów:

Czy to ważne? 😆 Każdy wiedział o co chodzi! Shadow ja jestem z jednosladem, tfu zaczynałem od skutery-tuning.pl 🙄

Anonim
    Gość
    • 4 533
    • 89 923Postów:

Ja nie mam już ochoty krzyczec ze nie macie racji a regis , ja uważam że jestem jeszcze zbyt maly żeby z tobą dyskutowac. Co do modów to juz się nie sapie bo uważam że to wasz wybór i zobaczymy czy podjeliście dobrą decyzje. Wiem ze nikt mnie tu nie trzyma ale siedze w skuterach jakiś czas , na tym forum jestem jakiś czas wiec pisanie tu wszedło mi w nawyk 😎

Anonim
    Gość
    • 4 533
    • 89 923Postów:

ShadowN. napisał:

a regis , ja uważam że jestem jeszcze zbyt maly żeby z tobą dyskutowac.

Buahahahahhahaha, to żeś teraz pojechał….dodaj jeszcze że gwiżdżesz w kanikułach…. Panie duży.

Anonim
    Gość
    • 4 533
    • 89 923Postów:

Regis , mówił naprawde Ty masz bodajże 25 lat a ja mam ledwo 14 i ja mialem tylko ******* simsona i skatowaną SR a ty wiesz po 1 8x więcej ode mnie i znasz się na motocyklach bo je posiadasz, trochę dziwnie by było jakbym do ciebie skakał że wiem więcej od ciebie itp. Wkońcu jesteś administratorem :mrgreen: Ostrzegam, nie klnij! – Marchles

Anonim
    Gość
    • 4 533
    • 89 923Postów:

Na tym forum nie ma miejsca na podzialy. Każdy moze z kazdym dyskutowac. Wszyscy sa rowni. Nie ma znaczenia ile kto ma lat. Sa dziedziny gdzie ja cos wiem, sa dziedziny gdzie Ty wiesz więcej. Ot tyle. Po to jest forum zeby uzupelniac wiedze. To ze jestem adminem – nie czyni mnie wszechwiedzacym. W wielu sprawach nie mam zdania – tam się nie udzielam. Ot tyle. A forum – teraz jest bardziej funkcjonalne. Zapelnia się naprawde bardzo szybko. Za pare miesiecy się wyklaruje, stworzy się grupa zaawansowanych userow. Bedzie dobrze 😀

Anonim
    Gość
    • 4 533
    • 89 923Postów:

Regis, dodaj też że na forum liczy się logiczne myślenie, wykorzystywanie inncyh tematów do nowych, używanie funkcji szukaj!

ShadowN. napisał:

ty wiesz po 1 8x więcej ode mnie i znasz się na motocyklach bo je posiadasz

Nie trzeba posiadać sprzęt żeby o nim wiedzieć dużo!

ShadowN. napisał:

trochę dziwnie by było jakbym do ciebie skakać że wiem więcej od ciebie

Każdy ma swój głos, swoje zdanie!

ShadowN. napisał:

Wkońcu jesteś administratorem :mrgreen:

I co myślisz że jest lepszy od Ciebie, odemnie, od resztył Mylisz się 😉

Anonim
    Gość
    • 4 533
    • 89 923Postów:

Własnie, mylisz się. Ja yu jestem najlepszy :mrgreen: joke

Anonim
    Gość
    • 4 533
    • 89 923Postów:

Nie żartuj tak bo warna dostaniesz 😆 😆 😆 😆 😆

Anonim
    Gość
    • 4 533
    • 89 923Postów:

Witam 😉 Jak patrze na to forum robi mi się przykro.Byłem tutaj od początku istnienia tamtego forum pod tym samym nickiem :mrgreen: I było naprawde super ten klimat i w ogóle.A teraz pustki 🙁 Jeśli ktos obecnie jest na tym forum ze starego piszcie nowe nicki ja mam ten sam :mrgreen: I nadal zasuwam Aeroxem 2005r. po małym tunie 😀

Anonim
    Gość
    • 4 533
    • 89 923Postów:

Kamil napisał:

Witam 😉 Jak patrze na to forum robi mi się przykro.Byłem tutaj od początku istnienia tamtego forum pod tym samym nickiem :mrgreen: I było naprawde super ten klimat i w ogóle.A teraz pustki 🙁 Jeśli ktos obecnie jest na tym forum ze starego piszcie nowe nicki ja mam ten sam :mrgreen: I nadal zasuwam Aeroxem 2005r. po małym tunie 😀

Trudno jest ocenić forum po tak krótkim czase pracy.Potrzeba na to przynajmniej jeszcze 3-4 miesiące.Zauważ,że na dodatek są wakacje i ludzie wolę spędzać czas na moto ,a nie na forum.

Anonim
    Gość
    • 4 533
    • 89 923Postów:

siemka! trochę się tu pozmieniało od ostatniej mojej wizyty, ale mam nadzieję, że na lepsze, bo wcześniejsze forum było trochę skopane 😛

Anonim
    Gość
    • 4 533
    • 89 923Postów:

ShadowN. napisał:

Siema , tu ShadowNitro ze starego forum. Po długiej przerwie wszedłem na te forum i to co się dzieje to szok. Moderatorzy którzy nie mają pojęcia o moderowaniu , Hokser na moda? To jest bardzo zabawne , bo nie mając pojęcia pisze warny , które na starym forum miał za głupie teksty. Mateuszpasiu czy jak tam na moda który jest na forum 2 miesiące czy więcej?

Masz coś do mnie ?? Co zazdrość że nie możesz być modem trzeba było był jak się forum rozwijało a nie teraz przylazł wielki nasz król i władca i każdego ustawia. A warny daje po to żeby burdelu nie było przez takich jak ty!!! Jakoś na razie nikt nie ma zastrzeżeń co do mojego moderowania więc idz spać !! Jak coś będziesz więcej wiedział to napisz 😆 😆 😆

Anonim
    Gość
    • 4 533
    • 89 923Postów:

No, trochę pozmienialo się na forum.

Anonim
    Gość
    • 4 533
    • 89 923Postów:

Hokster napisał:

ShadowN. napisał:

Siema , tu ShadowNitro ze starego forum. Po długiej przerwie wszedżem na te forum i to co się dzieje to szok. Moderatorzy którzy nie mają pojęcia o moderowaniu , Hokser na modaż To jest bardzo zabawne , bo nie mając pojęcia pisze warny , które na starym forum miał za g?upie teksty. Mateuszpasiu czy jak tam na moda który jest na forum 2 miesiące czy więceją?

Masz coś do mnie ?? Co zazdro?? że nie możesz był modem trzeba było był jak się forum rozwijażo a nie teraz przylazł wielki nasz kr?l i w?adca i każdego ustawia. A warny daje po to żeby burdelu nie było przez takich jak ty!!! Jakoś na razie nikt nie ma zastrzeżeń co do mojego moderowania więc idz spaż !! Jak coś będziesz więcej wiedział to napisz 😆 😆 😆

Dobra wyluzuj, nie rzucaj się tak. Każdy ma swoje zdanie na temat kogos itp. moze jemu akurat nie podoba się Twoje moderowanie, ja tam do nikogo nie mam zadnych pretensji.
    Prawie zawsze jest tak, ze to samo forum nawet jeśli zostanie przeniesione na inny serwer i rozkreca się od poczatku nie zabiera ze soba starych userow. Wieszosc przenosi się na inne, na te, ktore juz sa rozbudowane. Ale mysle, ze te forum wiele nie odstaje od starego i nawet mogę powiedziec, ze jest mniejszy smiećtnik niz na tamtym. Teraz nie bardzo jestem w temacie forum bo przez pare ladnych dni w ogole tu nie zagladalem, ale to ze wzlegu na to, ze mailem problemy zdrowotne i nie w glowie bylo mi siedzenie na forum. Ale teraz to się zmieni 😉

Anonim
    Gość
    • 4 533
    • 89 923Postów:

yrch większa liczba modów robi swoje 😉 .?atwiej to wszystko ogarn?? większą ekipą ,a nie 5 modów z czego moderuje dwóch 🙄

Anonim
    Gość
    • 4 533
    • 89 923Postów:

Hey
    Mi osobiście forum mi się bardzo podoba 🙂
    Jest w miarę ludzi, przydało by się więcej 😛

G?owna zaletą jest to ze każdy może pisać w każdym dziale,
    że na stronie głównej są nająwieśsze tematy, i to ze są mili ludzie 😀

Wada według mnie jest kiepski podział rang 🙄
    Powinno był więcej rang a nie bodajże trzy.

Anonim
    Gość
    • 4 533
    • 89 923Postów:

nie no jest spoko
    na poczatku się wkurzylem za ostrzezenie ze cos tam zly tytul dalem tematu chyba ze zamiast wariator napisalem wariat (wa lolz chlopaki ostrzezenie za to to zal) ale potem juz spoko
    jednak tamto forum mi się bardziej podobalo mimo ze byl tam balagan to jednka mialo to cos….

Anonim
    Gość
    • 4 533
    • 89 923Postów:

JA tego forum oceniaż nie mogę – bo na starym byłem tylko przez chwilą pod koniec jego istnienia…

A co do strony głównej jednośladu – dlaczego w dzialach Testy, Opisy, Technika, Tuning jest tak mało artykuł?w??? Niemożecie przenie?? ich ze starego jednośladaż?? :-/

Anonim
    Gość
    • 4 533
    • 89 923Postów:

A mi się podoba praca modów 😀 gdzie ktoś zaspamuje to od razu widzę: Autor postu otrzymać ostrzeżenie 😀 😀 😀

Anonim
    Gość
    • 4 533
    • 89 923Postów:

@ Hokster,no mam dużo do twojego moderowania , nie zazdroszczł czy coś takiego bo nie jestem taki :573:

Dostaże? modaż To OK , ja się nie rzucam tylko tak jak mówili na starym forum. Byże? tak naprawdę niczym , “500 postów i 0 wiedzy , no przepraszam” – cytat Denisa.

Anonim
    Gość
    • 4 533
    • 89 923Postów:

siemano chcem kupić ogara 900 ale nie jestem pewny co do niego czy moze nie byl by lepszy skuterek nie wiem czy te ogary się nie psuja jak by co to odp na gg albo tu

Anonim
    Gość
    • 4 533
    • 89 923Postów:

Tak, psuja się. Warna dla ervina !!!

Anonim
    Gość
    • 4 533
    • 89 923Postów:

e tam warna, bana od razu 😉

Anonim
    Gość
    • 4 533
    • 89 923Postów:

Jako że nie było mnie dłuższąchwilą na forum, może ktoś by mi wytąumaczyć wreszcie o co chodzi z tymi podpisami u połowy userów ? Chodzi Wam o to że przez pewien okres byłem bardziej aktywny na innym forum ? no powiedzcie o co się obraziliżcie bo jak czytam wasze podpisy to ze śmiechu nie mogę – strzelacie fochy jak dzieci z przedszkola ! Kiedy inni mówili mi że jednoślad spada na psy i przenoszą się na inne forum myślałem że to bujda, ale teraz kiedy postanowiłem wrócić na stare śmieci i widzę co tu się dzieje z dużą niechęcię chyba opuszczł to forum ;|

Anonim
    Gość
    • 4 533
    • 89 923Postów:

Mucha nie podoba się to wypad :-/
    Powiem tak…. na początku forum było bardzo mizernie, a teraz forum się rozbudoważo i jest okey. Ciekawe kiedy wprowadzone zostanć nowe rangiż??
    I chciałbym tu zamieścić jeszcze 1 drobną uwagą:
    Jak na początku było tylu modów i stawiali warny czasem nie bardzo wiem za co to teraz ci najlepsi, gdzieś wyparowali… Często w tematach wypowiadają się jakieś dzieci, co pie*&^(? takie głupoty, że ?al, brak nam profesjonalistąw… 😉 🙁

Anonim
    Gość
    • 4 533
    • 89 923Postów:

Matek23 napisał:

Mucha nie podoba się to wypad :-/

Jak na początku było tylu modów i stawiali warny czasem nie bardzo wiem za co to teraz ci najlepsi, gdzieś wyparowali… Często w tematach wypowiadają się jakieś dzieci, co pie*&^(? takie głupoty, że ?al, brak nam profesjonalistąw… 😉 🙁

Widzę że Tobie też coś nie pasuje ! A jak będziecie tak każdego żegnali to NAPEWNO będzie to forum profesjonalistąw <lol> zastanówcie się lepiej dlaczego coraz więcej osób stąd odchodzi !

Wyświetla 1 wpisów z $
  • Musisz się zalogować, żeby odpowiedzieć w tym temacie.
Back to top button