Tanie części, co polecacie ? Piaggio zip 4t

Wyświetla 1 wpisów z $
  • Autor
    Wpisy
    Szymek121
    Użytkownik
    • 12
    • 49Postów:

Miałem nadzieję że nigdy nie bd robił takiego tematu, ale jednak muszę. Dałem się ładnie wydymać z kupnem “Idealnego piaggio zip 4t, sprowadzonego z Francji z przebiegiem tylko 3700” nie kupujcie ich od kolesia z okolic Krk który je sprowadza i kantuje ile wlezie. Jednak nie o tym mowa, w moim “Piaggio” pękły pierścienie, wgl okazało się że cylinder jest nie z tego modelu i ma za sobą dużo wiosenek. Szukam dobrego, taniego cylindra (co tanie to rzadko dobre ale jestem pozytywistą) najlepiej już z większą pojemnością niż seryjny (50ccm), może być chiński, w końcu te tanie, no i słyszałem że nawet dają radę, że do 6k km wytrzymują. No i pewnie bd musiał też wymienić gaźnik, no i filtr, nie zaglądałem jeszcze pod dekiel ale znając życie rolki już bd też zjechane (taa teraz jestem pesymistą). Więc co polecacie ?

Gucioo
    Użytkownik
    • 4
    • 37Postów:

Mam identyczny skuter…jedyne co ci powiem, części do tanich nie należą..

enter1978
    Użytkownik
    • 19
    • 579Postów:

Ja tam nie wiem ale chiński Wmmotor ogólnie robi wszystko, i wszystko gówno warte wariatory się łamią klocki hamulcowe nie hamują za to głośno piszczą…. ale cylindry robią niezłe miałem taki przelatał 15tyś km i dopiero po tych 15tyś troszkę zaczął brać olej, ale to znikome ilości, więc myślę że jak na cylinder za 100zł to jest wart uwagi.

DamianRysiekSr
    Użytkownik
    • 10
    • 323Postów:

Piaggio Zipp? heh…

Szymek121
    Użytkownik
    • 12
    • 49Postów:

Niestety nie mam kasy na oryginalne części :/

Wyświetla 1 wpisów z $
  • Musisz się zalogować, żeby odpowiedzieć w tym temacie.
Back to top button