Szerkość pomiędzy dziurkami w dzwonie sprzęgła
Dodaj nowy temat na forum! › Forum › Archiwum Jednoślad.pl (2005-2010) › Szerkość pomiędzy dziurkami w dzwonie sprzęgła
Ten temat zawiera 7 odpowiedzi, ma 1 głos i był aktualizowany ostatnio przez Anonimowy 9 lata, 11 miesiące temu.
- AutorWpisy
- 9 marca 2009 o 22:44 #248893
Anonimowy- Postów: 0
Wiem że to głupi temat ale proszę o nie usuwanie bo zależy mi na tym
Czy ktoś mógł by mi zmierzyć szerokość pomiędzy tymi dziurkami(od środka dziurki do środka dziurki w SERYJNYM dzwonie od peugeota ??
za odpowiedz stawiam piwo
p.s jak sam mógłbym to zrobić to bym to zrobił!!
12 marca 2009 o 14:52 #248894
seryjny dzwon w Peugeot JetForce
jest 6 dziurek, każda o średnicy 1,4 cm, a te odległości pomiędzy dziurkami u ciebie na zdjęciu wynoszą 5,3cm.
Zapewne potrzebne ci do blokady 😛 U mnie żadna blokada nie była mi potrzebna 😉 przy kluczu pneumatycznym lekko przytrzymałem i stykło 😀13 marca 2009 o 19:01 #248895
na zdjęciu mi nic nie da chce w realu 😀 a poza tym zgadłeś chce do blokady ;p
13 marca 2009 o 19:19 #248896
Do blokady wystarczy zwyczajny klucz od szlifierki kontowej … przynajmniej ja takiego używam i jest dobrze 😉 i jest to na 2 ząbki .. i dokładnie tego nie musisz aż tak robić myślę że jak zrobisz odstęp między jednym a drugim 5cm to będzie dobrze 🙂
13 marca 2009 o 22:35 #248897
wrona napisał:
na zdjęciu mi nic nie da chce w realu 😀 a poza tym zgadłeś chce do blokady ;p
o jesteś.. przecież nie podałem ci wymiarów ze zdjęcia tylko z mojego dzwonu! 😀 dokładnie tak jak napisałem z Peugeota JetForce’a 😀
napisałem „na zdjęciu” bo chodziło mi o to żeby ci podać te wyszczególnione wymiary które zaznaczyłem i o które ci chodziło :p
14 marca 2009 o 00:55 #248898
Adverion napisał:
Do blokady wystarczy zwyczajny klucz od szlifierki kontowej … przynajmniej ja takiego używam i jest dobrze 😉 i jest to na 2 ząbki .. i dokładnie tego nie musisz aż tak robić myślę że jak zrobisz odstęp między jednym a drugim 5cm to będzie dobrze 🙂
mój dziadek ma takie ale żadnego nie chce mi dac bo mówi ze pognę bądź zniszczę :D:D
THX wior
14 marca 2009 o 09:49 #248899
Co do pogięcia to raczej nie 😛 chyba że to jest od sprzętu Made In China no to możliwe ale ja u siebie na prawdę mocnymi siłami to odkręcałem a później dokręcałem i nic się nie stało 🙂 bez tego klucza bym zginął bo ja go wykorzystuje również do blokady wariatora 🙄
14 marca 2009 o 10:21 #248900
Myślę ze można zamknąc. ZAMYKAM
- AutorWpisy
Ups... Musisz się zalogować, lub zarejestrować żeby odpowiedzieć w tym temacie.
Przejdź do Rejestracja lub Logowanie