światła mijania zgasły w czasie jazdy ;/

Wyświetla 1 wpisów z $
  • Autor
    Wpisy
  • #211328
    Anonim
    Gość
    • 4 533
    • 89 923Postów:

    siemka. wczoraj wieczorem jechałem sobie na moim cpi. padał deszcz. jechałem na światłach normalnych ale one się wyłączyły normalnie sobie same zgasły.myślałem ze to żarówka ale zgasł też licznik i tylna lampa a gdy zalącze światła długie jest wszystko wporządku. co to może być ?? proszę o szybkie odpowiedzi

    #211329
    Anonim
    Gość
    • 4 533
    • 89 923Postów:

    Popatrz czy się nie odpiął jaki kabelek i popatrz czy przełącznik/włącznik jest dobry

    #211330
    Anonim
    Gość
    • 4 533
    • 89 923Postów:

    według mnie mógł się odpiąć kabelek od masy przy reflektorze. Też tak miałem w rieju i to było właśnie to.. Sprawdź to.

    #211331
    Anonim
    Gość
    • 4 533
    • 89 923Postów:

    No i bezpiecznik standardowo

    #211332
    Anonim
    Gość
    • 4 533
    • 89 923Postów:

    Wino napisał:

    No i bezpiecznik standardowo

    tego nawet nie pisałem, bo to podstawa w takich przypadkach :).

    #211333
    Anonim
    Gość
    • 4 533
    • 89 923Postów:

    Dla Ciebie tak dla kolegi moze nie koniecznie 🙂 😉

    #211334
    Anonim
    Gość
    • 4 533
    • 89 923Postów:

    skoro długie mu świecą do po co sprawdzać bezpiecznik. Sprawdź ten przełącznik, rozkręc go rozłóż na pół i luknij co się dzieje tam.

    #211335
    Anonim
    Gość
    • 4 533
    • 89 923Postów:

    Sprawdź całą instalacje od prądnicy aż do żarówki. Światła długie czasami są w moto z akumulatora a zwykłe(krótkie) standardowo z prądnicy. Może jakieś zwarcie? Oblukaj wszystko co podejrzane i pisz co i jak.

Wyświetla 1 wpisów z $
  • Musisz się zalogować, żeby odpowiedzieć w tym temacie.
Back to top button