Śmieszna sytuacja na chodniku ! :D:D:D:D
- This topic has 7 odpowiedzi, 3 głosy, and was last updated 10 years, 7 months temu by .
Wyświetla 1 wpisów z $
Wyświetla 1 wpisów z $
- Musisz się zalogować, żeby odpowiedzieć w tym temacie.
Dzisiaj miałem taką sytuację że jeździliśmy z kolegą sobie i w końcu musieliśmy podjechać pod jego klatkę ale z drugiej strony. Prowadziliśmy połowę chodnika, wreszcie od klatki do klatki włączyłem silnik i podjechałem sobie. Nagrał to „czyhający” na nas sąsiad i zagroził pójściem na policję, nawet po 5minutach wyszedł z domu^^
Ogólnie śmieje się z niego że nie ma co robić, ale nawet gdyby podjął próbę zgłaszania tego na policję to coś mi „grozi” ? Brzmi to śmiesznie, wiem.Ale zdecydowałem się zapytać:p
Po chodniku można prowadzić skuter,ale na nim jeździć już nie
To wiem, zadałem inne pytanie.
nic ci nie grozi po prostu ten sąsiad to jakiś żartowniś albo popapraniec o nic się nie martw śmigaj dalej
nagrywał mnie dobrą lustrzanką i potem wziął ją i wyszedł haha 😀
wyśmiałem go, lecz jak pójdzie to policja w ogóle z nim zacznie rozmawiac?
W Taryfikator mandat wynosi 250 zł ;),ale pojazd silnikowy to nie motorower,czyli raczej nic ci nie grozi
Czyli nie mam się o co martwić ? Mi to zwisa szczerze, bo to jest śmiechu warte lecz obawy jakieś są: P
nie masz się o nic martwić śmigaj dalej mnie jak złapała policja bo nie miałem karty to groził sądem ale dostałem upomnienie