Skuter przerywa

Wyświetla 1 wpisów z $
  • Autor
    Wpisy
    Anonim
    Gość
    • 4 533
    • 89 923Postów:

Tak ja w opisie. Posiadam skuter Malaguti F12 Phanton rocznik 2003 i wszystko było by dobrze gdyby nie to że podczas jazdy przerywa i szarpie co wcale nie jest miłe. I mam takie pytanie ❓ Czym może byc to spowodowane ❓ 🙁

Anonim
    Gość
    • 4 533
    • 89 923Postów:

prawdopodobnie dostaje za mało paliwa, albo zapchaną dyszę. Wyreguluj i wyczyść gaźnik może pomoże.

Anonim
    Gość
    • 4 533
    • 89 923Postów:

Objawy Silnik przerywa pracę będą zwalnia Przyczyny : zasadnicza przyczyna jest w braku ciągłości przeplywu pradu ( zwarcia ) co bywa spowodowane zawilgoceniem isnstalacji elektrycznej źle zamontowanej a poprzez to narazonej podczas opadów na wodę, wymagana jest wtedy wymiana modulu, cewki oraz przeniesienia ich w miejsce skutera bezpieczne od wilgoci. świeca Gaznik

Anonim
    Gość
    • 4 533
    • 89 923Postów:

A jak sprawdzić tą dyszę? jak to wyglądać Sorry trochę zielony w tym wszystkim jestem… A co do tego co napisliście Wino to całkiem możliwe bo ostatnio miałem kilka razy przypadek że pękły mi węzyki od podrzewania gaźnika… no to jutro chyba zaczne tam grzebać… ale to z pewnością nie koniec problemów

Anonim
    Gość
    • 4 533
    • 89 923Postów:

u mnie podobne objawy są gdy mam zaciągnięte ssanie…już tak kilka razy zapomniałem…sprawdź moze to jest to!

Anonim
    Gość
    • 4 533
    • 89 923Postów:

Ale w tym skuterze nie ma ssania, jest automatyczne czy jakieś taki, nie wiem, nie znam się na tym 😉 a następne pytanie ogólne… czy to możliwe ze jest tam pompka od chłodnicy która wprawia w ruch płyną? Bo nie wiem czemu ale skuter chodzić dosyć długo a część chłodnicy była chłodna a część taka wmiare ciepła… jak to ma być ❓

Anonim
    Gość
    • 4 533
    • 89 923Postów:

W silniku jest pompa wody i to ona wode zasysa

Wyświetla 1 wpisów z $
  • Musisz się zalogować, żeby odpowiedzieć w tym temacie.
Back to top button