Router Classa City 4t - brak iskry...

Wyświetla 1 wpisy z $
  • Autor
    Wpisy
  • #311132
    misiekmoto
    Uczestnik
    • Postów: 17

    Siema! Mam problem. Polega on na tym, że nie ma iskry. Najpierw była wymiana cylindra na większy, potem musiałem kupić nową głowicę, potem zaczęło dymić z tłumika, ale to już jest wszystko załatwione. Po jakimś czasie skuter zaczął szwankować… czasami wskazówka od pływaka przestała się ruszać, strasznie stracił moc. Więc naładowałem akumulator. Wsadziłem, podłączyłem już naładowany i wskazówka zaczęła działać, kręciłem nim chwilę i jak lekko dodałem gazu to lekko odpalił a jak dodałem już więcej gazu to gasł całkowicie, aż w końcu w ogóle nie palił. Wyregulowałem zawory, posprawdzałem wszystko i zobaczyłem, że nie ma iskry. Sprawdzałem inne świece – nic. Kupiłem nową – nic. Zobaczyłem także że nie ma prądu na cewce. Więc kupiłem nową… i co? I dalej nic… No już jasny **** mnie strzela z tym skuterem. Inne umiem zdiagnozować i w miarę możliwości naprawić a swojego za nic nie mogę… Proszę o pomoc…

    #311137
    Wombat
    Moderator
    • Postów: 20 907

    a iskrownik i regulator napięcia sprawdzałes?

    REKLAMA

    Zontes U1 125: Poczuj wszechstronność i moc

    Poznaj nowy Zontes U1 125 z najbogatszym wyposażeniem w klasie. Odkryj moc systemu oświetlenia full LED. Poczuj osiągi silnika 14.6 KM. Doceń niesamowitą wszechstronność. Przyjrzyj się z bliska każdemu detalowi.

Wyświetla 1 wpisy z $
  • Musisz się zalogować, żeby odpowiedzieć w tym temacie.
Back to top button