Router bassa 50 Problem z gaźnikiem [Gaśnie]

Wyświetla 1 wpisów z $
  • Autor
    Wpisy
  • #71332 Reply
    Bartek
    Użytkownik
    • 1
    • Postów: 2
    • Postów: 3

    Witam zakupilem ostatnio baske i przejechałem już 1000km ostatnio jadąc 65km/h prędkość spadła do 10 i oto mój problem

    Jeżeli manetka wezmę obkręce lekko to jedzie do 10 km/h jeżeli wezmę manetkę za połowę to od razu przestaje gazować . dodam jeszcze że sprawdzałem linkę od gaźnika i jest ok [mam przejechane 1000km/h]

    #71340 Reply
    DeelBeat
    Użytkownik
    • 15
    • Postów: 325
    • Postów: 340

    Hmm… Ja tak miałem, ale gdy miałem blokadę…
    O dziwo ją tylko ściągnąłem i do teraz jeździ prawidłowo, ale…
    Może za słaba mieszanka idzie do gaźnika, albo łapie lewe powietrze?

    #71353 Reply
    Bartek
    Użytkownik
    • 1
    • Postów: 2
    • Postów: 3

    Nie wiem co mam zrobić olej był wymieniany 3dni temu jest full zbiornik może ktoś mi pomóc
    ?

    #71388 Reply
    Anonim
    Nieaktywny
    • 22
    • Postów: 376
    • Postów: 398

    może wlałeś za dużo oleju, przeczyść gaźnik sprężonym powietrzem

    #71600 Reply
    Bartek
    Użytkownik
    • 1
    • Postów: 2
    • Postów: 3

    dzis wymienilem olej i nic z tego przeczyściłem nawet gaźnik i nic

    a mam takie pytanie czy to może być wina modułu lub akumulatora ?? może trzeba akumulator nakarmić 😀 albo moduł wymienić

    #71607 Reply
    Anonim
    Nieaktywny
    • 22
    • Postów: 376
    • Postów: 398

    Jest to możliwe że to moduł, sprawdź jeszcze czy niezacina ci iglicy lub czy nie jest wykrzywiona.
    Akumulator odpada bo nic niema do silnika

    #71615 Reply
    przemek5051
    Użytkownik
    • 14
    • Postów: 74
    • Postów: 88

    Kolego a sprawdzałeś może gaźnik ? Filtr paliwa ? Może jest przytkany gaźnik i nie dostaje odpowiedniej dawki paliwa 😉

Wyświetla 1 wpisów z $
Odpowiedz na: Router bassa 50 Problem z gaźnikiem [Gaśnie]
Twoje informacje:




Back to top button