Router Bassa 50– Już nie zapala…

Wyświetla 1 wpisów z $
  • Autor
    Wpisy
  • #125415 Reply
    Con4ter
    Użytkownik
    • 1
    • 4Postów:

    Witam. Więc mój problem polega na tym że Skuterek Bassa 50 nie odpala. Dziś montowałem przedłużke amortyzatora, i przez przypadek (rozkojarzenie) odkręciłem sróbkę od filtru potwietrza lecz ją porządnie zakręciłem. Potem pojechałem do babci , zrobiłęm 4km ( parę razy wjechałem w większą kałuże lecz zwalniałem przy tym) wróciłem zgasiłem, chciałem pojechać do sklepu i 5min próbowałem odpalić .Hura odpalił, pojechałem do sklepu, zgasiłem go. I Całą powrotną drogę pchałem go :p . Dodam że ani z rozrusznika ani z kopniaka nie pali. Jaka może być przyczyny tego problemu?? :<

    PS.kompletnie nie znam się na mechanice,więc piszcie jak to odrazu w skrócie sprawdzić

    #125419 Reply
    zahrad77
    Użytkownik
    • 29
    • 122Postów:

    Iskra jest ?

    #125427 Reply
    Con4ter
    Użytkownik
    • 1
    • 4Postów:

    zahrad77 – a jak sprawdzić czy iskra jest? :p po kolorze czy jak? :p

    #125428 Reply
    stunt4ever
    Użytkownik
    • 3
    • 13Postów:

    Sprawa jest prosta przez kaluże woda sie nalała do filtra 🙂 i do gaznika 🙂 z filtra 😛

    #125429 Reply
    Con4ter
    Użytkownik
    • 1
    • 4Postów:

    stunt4ever- I co teraz? xd sama wyschnie czy bedzie potrzebna jakas interwencja? ;p Ale jeszcze jedna kwestia. jechałem jeszcze 1km od kałuż nim i nic mu nie było , potem nie chciał zapalić lecz go zapaliłem. Znów przejechałem 1km i zgasiłem go i juz nie zapalil. Jakby sie do gaznika woda dostała to on nie powinien zgasnąc odrazu w czasie jazdy czy coś? xD

    #126314 Reply
    Con4ter
    Użytkownik
    • 1
    • 4Postów:

    Do zamknięcia — po 2 dniach sam odpalił ^^ Nie znam przyczyny oewnie woda gdzieś się wlała i po 2 dniach wyparowało. WAŻNE ŻE DZIAŁA !!:D

Wyświetla 1 wpisów z $
Odpowiedz na: Router Bassa 50– Już nie zapala…
Twoje informacje:




Back to top button