Romet z125 brak prądu

Dodaj nowy temat na forum

! Forum Motocykle 125 Romet z125 brak prądu

Ten temat zawiera 3 odpowiedzi, ma 2 głosy i był aktualizowany ostatnio przez Zdjęcie profilowe pony m3 pony m3 3 lata temu.

Oglądasz 4 posty - 1 przez 4 (z 4 łącznie)
  • Autor
    Wpisy
  • #627641 Odpowiedź
    Zdjęcie profilowe pony m3
    pony m3
    Użytkownik
    • Postów: 4

    witam mam problem z rometem z125 2009r. motor całkiem niedawno dostałem od kuzyna który już nie jeździ ale mam problem ostatnio nagle przestał podawać prąd tzn światła klakson rozrusznik itd nie działają ale motor da się odpalić na kopkę po odpaleniu wszystko działa dodam że akumulator jest nowy i naładowany sam nie znam się na elektryce zbyt dobrze więc proszę o podpowiedzi

    #627644 Odpowiedź
    Zdjęcie profilowe Wombat
    Wombat
    Moderator
    • Postów: 20 272

    zachowuje się jakby nie miał akumulatora – wiec może bezpiecznik

    ziuuummmm…. (nie bije piany na PW)
     
    Czytaj
    REKLAMA

    Poznaj Junaka M12 Vintage 125 na prawo jazdy B

    Bądź oryginalny i wyróżnij się na drodze z Junakiem M12 Vintage 125. Niezawodny silnik z wtryskiem paliwa. Szprychowe, duże koła. System hamulcowy CBS. Do tego matowe malowanie i potężna doza komfortu zarówno podczas jazdy po mieście, jak również wszędzie tam, gdzie poniesie wzrok. Spełnij swoje marzenia o nowym Junaku. Już za 9 199 PLN.
    #627651 Odpowiedź
    Zdjęcie profilowe pony m3
    pony m3
    Użytkownik
    • Postów: 4

    dzięki za informację sprawdzę to 🙂

    #627653 Odpowiedź
    Zdjęcie profilowe pony m3
    pony m3
    Użytkownik
    • Postów: 4

    dzięki za chęci okazało się żę kabel (+) miał przecięty kabel

Oglądasz 4 posty - 1 przez 4 (z 4 łącznie)
Odpowiedz do: Romet z125 brak prądu
Informacje o Tobie: