Romet 700 - nowy moduł POMOCY PILNE

Wyświetla 1 wpisów z $
  • Autor
    Wpisy
  • #173016 Reply
    Wojti994
    Użytkownik
    • 7
    • Postów: 17
    • Postów: 24

    Witam, dzisiaj dostalem paczkę tego modulu – http://allegro.pl/nowy-modul-cdi-minarelli-skuter-2t-sport-tuning-i4468438843.html

    Otóż mam problemy z podlaczeniem tych kabelków różnią sie od tych co wychodza od modułu, prosze o pomoc nie chce go spalic

    #173027 Reply
    Anonim
    Nieaktywny
    • 82
    • Postów: 3 020
    • Postów: 3 102

    To może trzeba było przed zakupem najpierw zobaczyć jaki masz moduł, jakie wtyczki, jakie kabelki…

    REKLAMA

    SCORPION EXO 520 AIR

    Zobacz co oferuje najlepszy kask motocyklowy w segmencie.

    #173028 Reply
    snajper061
    Użytkownik
    • 2
    • Postów: 689
    • Postów: 691

    daj fotki.

    #173033 Reply
    Wojti994
    Użytkownik
    • 7
    • Postów: 17
    • Postów: 24

    maxell napisał:

    To może trzeba było przed zakupem najpierw zobaczyć jaki masz moduł, jakie wtyczki, jakie kabelki…

    Od tego jest też przejściówka tak?

    O to zdjęcie

    View post on imgur.com

    #173036 Reply
    snajper061
    Użytkownik
    • 2
    • Postów: 689
    • Postów: 691

    niebieskobiały z niebieskim,czarny z czarno czerwonym,różowy z białym a w kostce masz zamienione zielony ma iść z zielonym a żółty z żółtym.[ale jaj se by dal uciąć]

    #173039 Reply
    Wojti994
    Użytkownik
    • 7
    • Postów: 17
    • Postów: 24

    ok dzieki, mam nadzieje że będzie dzialalo i nie spali się modul ani nic z elektryka, 😉 poczekam jeszcze na wypowiedz innych

    EDIT : Skuter kreci, ale nie chce odpalic te kabelki w kosce nic nie robilem bo nie mam jak ich odlaczyc i przepiac

    #173043 Reply
    snajper061
    Użytkownik
    • 2
    • Postów: 689
    • Postów: 691

    kreci i nie pali bo zielony to masa to jak ma zajarać jak do h.uja jest nie w tym miejscu co trzeba

    #173049 Reply
    Wojti994
    Użytkownik
    • 7
    • Postów: 17
    • Postów: 24

    spokojnie juz sobie poradzilem, to co ty mi podales to moze 1 kabel byl dobrze, reszta zle, pogrzebalem i zrobilem… pojechalem na jazdę probną i leci szybciej na wszelki wypadek stary modul worze ze sobą

    czy dobrze, okażę się jeśli nic mi nie nawali na trasie do Roboty …

    Jutro napisze jak podlaczylem i expert powie czy dobrze i zeby inni wiedzieli gdyby mieli podobny problem. 😉

Wyświetla 1 wpisów z $
Odpowiedz na: Romet 700 - nowy moduł POMOCY PILNE
Twoje informacje:




Back to top button