Roblem z odpalaniem i mocą toros eko 4t

Dodaj nowy temat na forum

! Forum Motocykle 125 Roblem z odpalaniem i mocą toros eko 4t

Ten temat zawiera 2 odpowiedzi, ma 2 głosy i był aktualizowany ostatnio przez Zdjęcie profilowe Wombat Wombat 3 lata, 5 miesiące temu.

Oglądasz 3 posty - 1 przez 3 (z 3 łącznie)
  • Autor
    Wpisy
  • #313442
    Zdjęcie profilowe Davido
    Davido
    Użytkownik
    • Postów: 55

    Witam zakładam ten temat ponieważ mam problem z moim skuterem a mianowicie zimny bardzo ciężko pali jak już odpali pochodzi 3-4 sekundy i gaśnie gdy dodaje gazu wkreca się na obroty i rowniech ok 4 sekundy moc spada i gaśnie goznik czyscilem dysze przedmuchane filtr powietrza czysty dodam jeszcze że gaźnik nie reaguje na regulację gdy chce ustawić obroty również nie reaguje. Skuter to chiński 4t Bardzo proszę o pomoc.

    #313448
    Zdjęcie profilowe Davido
    Davido
    Użytkownik
    • Postów: 55

    Wypowie się ktoś? POMOCY 🙂

     
    Czytaj
    REKLAMA

    ZONTES: Odkryj nowości w segmencie 310

    Futurystyczny design i najlepsze wyposażenie w klasie. System bezkluczykowy, wyświetlacz TFT, full LED. Do tego imponujące osiągi i jakość wyrażana każdym detalem.Poznaj nową markę ZONTES. Wkrótce w salonach.
    #313455
    Zdjęcie profilowe Wombat
    Wombat
    Moderator
    • Postów: 19 396

    jeżeli dolot masz szczelny to podmień gaźnik, sprawdź ssanie.. itd zacznij od podstaw.

    ziuuummmm…. (nie bije piany na PW)
Oglądasz 3 posty - 1 przez 3 (z 3 łącznie)

Ups... Musisz się zalogować, lub zarejestrować żeby odpowiedzieć w tym temacie.
Przejdź do Rejestracja lub Logowanie