Rejestracja motocykla

Wyświetla 1 wpisów z $
  • Autor
    Wpisy
    svaNn
    Uczestnik
    • 6
    • 7Postów:

Witam mam pytanie teoretyczne przyjmijmy taka sytuację że kupuje motocykl z Niemiec ale okazuje się że nie posiada on wszystkich potrzebnych dokumentow do rejestracji. Czy w takiej sytuacji gdy kupił bym ramę z wszystkimi potrzebny papierami i przełożył na nią z tamtej której nie da się zarejestrować czy były by jakieś problemy przy rejestracji?

Wombat
    Moderator
    • 55
    • 22 406Postów:

nie

svaNn
    Uczestnik
    • 6
    • 7Postów:

okey a jak to dokładnie wygląda idę do nich z umową kupna motocykla którego nie mogę zarejestrować + dokumenty kupna od ramy która posiada wszystkie potrzebne papiery do rejestracji i mówię o tej podmiance czy jak ?

Wombat
    Moderator
    • 55
    • 22 406Postów:

nikomu o niczym nie mówisz bo nikogo to nie interesuje. m.in na tym złodzieje korzystają.

nie wzbudza twoich podejrzeń że motocykl nie ma wszystkich dokumentów do rejestracji? cena jest aż tak dobra?

paci
    Moderator
    • 12
    • 5 816Postów:

Nie koniecznie złodzieje w większości sytuacji jest to niedopełnienie formalności,bo przy wartości 200 ojro za Moto to hans ma wywalone sam często kupowałem takie na graty.Co do tematu to niech kupi ramę zarej w pl

Wombat
    Moderator
    • 55
    • 22 406Postów:

nie mówie że kradziony tylko że tak samo postępuje sie z kradzionymi.
    A tu jest kłopot, trzeba kupić jeden, potem w sumie drugi z kwitami, przekładac graty..itd

Nie mając wiedzy i świadomości tego (chłopak nie ma co widać) nie szedł bym w to. Ty to co innego bo ogarniasz temat.

paci
    Moderator
    • 12
    • 5 816Postów:

Nieopłacalne w jego przypadku

Wyświetla 1 wpisów z $
  • Musisz się zalogować, żeby odpowiedzieć w tym temacie.
Back to top button