Regulacja gaźnika

Wyświetla 1 wpisów z $
  • Autor
    Wpisy
  • #266723
    Anonim
    Gość
    • 4 533
    • 89 923Postów:

    Witam… Mam mały problem mianowicie coś się ostatnio dzieje z moim gaźnikiem i reguluje go i reguluje jak się da i zawsze jak jest zimny to na wolnych obrotach pochodzi chwile i za chwile gaśnie. Więc zapalam go drugi raz i jak zapale to pochodzi 1sek i chce mu dodać gazu a on jakby się zalewa i gaśnie. Czyżby to wina uszkodzonego ssania? Czy jeszcze jakoś muszę coś prze regulować. Filtr i gaźnik jest czysty czyszczony wczoraj. Proszę o pomoc Pozdrawiam Siwy

    #266724
    Anonim
    Gość
    • 4 533
    • 89 923Postów:

    jeżeli pochodzi chwilą i gaśnie to wina ssania raczej/albo zbyt dużej dawki paliwa. Sprawdź ssanie i spróbuj pobawić się iglicę 🙂

    #266725
    Anonim
    Gość
    • 4 533
    • 89 923Postów:

    ok pobawić się iglicą, a ssanie mógłby mi ktoś powiedzieć czy jak jest zimny to ma był wysunięte czy schowane 😀

    #266726
    Anonim
    Gość
    • 4 533
    • 89 923Postów:

    powinno był schowane EDIT: Sory za wprowadzenie w błąd 😛

    #266727
    Anonim
    Gość
    • 4 533
    • 89 923Postów:

    ok dzięki

    #266728
    Anonim
    Gość
    • 4 533
    • 89 923Postów:

    corey93 co ty gadasz ssanie jak jest zimne to ma byc schowane > . Odpal motor pojezdzij wyjmij ssanie i zobacz jaka jest postawa wrzuc je do zamrazarki i zobacz czy wchowa się do konca! :567:

    #266729
    Anonim
    Gość
    • 4 533
    • 89 923Postów:

    Może masz za duża dysze? ;> Co w nim zmieniałeś, że musisz gaźnik regulować?

    #266730
    Anonim
    Gość
    • 4 533
    • 89 923Postów:

    wraźnie chodzić dobrze a teraz to nie bardzo… ssanie jest w porządku dysza też raczej nie jest zadurza ponieważ ma tylko 050 co to może był… wspomnę jeszcze że zaczęło się tak robić jak przyszły te zimne dni… mam wymieniony wariator i wydech polini SC i Yasuni R

Wyświetla 1 wpisów z $
  • Musisz się zalogować, żeby odpowiedzieć w tym temacie.
Back to top button