Quad 300 Kałużą nie działa

Wyświetla 1 wpisów z $
  • Autor
    Wpisy
  • #184225 Reply
    Kacper Hirchill
    Użytkownik
    • 1
    • Postów: 1
    • Postów: 2

    Witam dzisiaj jechałem sobie po lesie quadem i po 20 min jazdy wracałem do domy przejechałem przez 2 kałuże i przy 3 ciej quad zgasł jabym mu kluczyki z stacyjki wyją nie wiem co jest gdy probowałem go odpalić na panelu nie świeciła sie dioda ani nic czy ktos wie co mogło sie zepsuć ??

    #184226 Reply
    eadem
    Uczestnik
    • 11
    • Postów: 2 317
    • Postów: 2 328

    leśniczy się wkur..ł i odciął zapłon

    REKLAMA

    Zontes U1 125: Poczuj wszechstronność i moc

    Poznaj nowy Zontes U1 125 z najbogatszym wyposażeniem w klasie. Odkryj moc systemu oświetlenia full LED. Poczuj osiągi silnika 14.6 KM. Doceń niesamowitą wszechstronność. Przyjrzyj się z bliska każdemu detalowi.

    #184227 Reply
    Druid
    Uczestnik
    • 0
    • Postów: 2 876
    • Postów: 2 876

    Impuls elektromagnetyczny… albo kwaśna woda z kałuży… ;)))

    #184229 Reply
    elloco
    Uczestnik
    • 11
    • Postów: 500
    • Postów: 511

    Może masa się wypięła… trochę wróżenie z fusów..

    #184236 Reply
    paci
    Moderator
    • 12
    • Postów: 5 800
    • Postów: 5 812

    Tak jak ci elloco napisał coś się wypięło lub zwara po bezpieczniku.

    #184374 Reply
    Kacper Hirchill
    Użytkownik
    • 1
    • Postów: 1
    • Postów: 2

    OK naprawiłem problemem okazał sie przetarty kabel , który przy zalaniu zrobił spięcie i spalił bezpiecznik po wymianie kabla i bezpiecznika quad dalej śmiga ; D

    Ps : dzięki za chęci pomocy .

Wyświetla 1 wpisów z $
Odpowiedz na: Quad 300 Kałużą nie działa
Twoje informacje:




Back to top button