Pytanko do wlaściciela Zipp Pro

Wyświetla 1 wpisów z $
  • Autor
    Wpisy
    Anonim
    Nieaktywny
    • 11
    • 562Postów:

czy ktoś z was posiada takie cudo i jest z wawy??? chętnie chciałbym to obejrzeć 🙂 info na priv

DawidSkuterowiec
    Użytkownik
    • 15
    • 91Postów:

ja też dołączam sie do pytania
    i jeszcze mam jak sie zachowuje ten „scigacz”na ulicy ??
    jak sie prowadzi ??

Anonim
    Nieaktywny
    • 11
    • 562Postów:

o widzę że jest imiennik 🙂 i też się tym cudem interesuje 🙂

Hindenburg
    Użytkownik
    • 2
    • 203Postów:

Idź do salonu i poproś o jazdę testową.

DawidSkuterowiec
    Użytkownik
    • 15
    • 91Postów:

Dawidsuper8- ja za 2-3 tygodnie mam zamiar jego kupic 😀

degename
    Uczestnik
    • 8
    • 988Postów:

Mam motorowej na tej samej ramie z tymi samymi oponami i nastawami zawieszenia. Ogólnie pomyłka (też jest tak obudowany). Nie mówiąc o tym że w egzemplarzu który dziś oglądałem przycisk wyłączania kierunkowskazu bezproblemowo dotykał baku… (W moim tego nie ma – mam inną kierownicę).

Romet RR 50 to natomiast już rozsądna propozycja. Trochę droższy, mniejszy ale lepiej wykonany. Bardziej mi się podobał a egzemplarz którym kiedyś jeździłem był szybszy (węższe opony).

Anonim
    Nieaktywny
    • 11
    • 562Postów:

No ja byłem w salonie w Wawie tak z ciekawości i oglądałem Zippa.Z daleka ok ale z bliska porażka.Sprzedawca powiedział że jak mam Kymco to nie poleca mi Zippa pro 50.Polecił mi za to Kymco K-Pipe

degename
    Uczestnik
    • 8
    • 988Postów:

Mały, prosty i lekki, ciekawe jak to jeździ. Nie widziałem wersji 50 cm3 na stronie Kymco.

Anonim
    Nieaktywny
    • 11
    • 562Postów:

chce w sobotę pojechać do Motor-landu obejrzeć bo maja takiego ale wystawowego 125 chyba nie na chodzie nawet ale usiądę przymierze 🙂

Anonim
    Nieaktywny
    • 11
    • 562Postów:

Byłem w sobotę w Motor-Landzie obejrzeć Kymco K-Pipe i faktycznie skuter wykonany jak to z Kymco jest bardzo dobrze nie tak jak we wspomnianym wcześniej Zippie.Wykonanie plastików oraz spasowanie bez zarzutu.Naprawdę ciekawa maszyna jak za takie pieniądze.Zipp Pro GT kosztował z tego co pamiętam to około 5 tyś a Kymco 5,4tyś więc nie ma się nad czym nawet zastanawiać.

Wyświetla 1 wpisów z $
  • Musisz się zalogować, żeby odpowiedzieć w tym temacie.
Back to top button