pytanie o zapłon

• This topic has 4 odpowiedzi, 1 głos, and was last updated 13 years temu by Anonim.
Wyświetla 1 wpisów z $
  • Autor
    Wpisy
    Anonim
    Gość
    • 4 533
    • 89 923Postów:

Witam mam pytanie chodzi mi o zapłon kupiłem od minarelki vertical gosciu mnie zapewniał że pasuje do horizontala dzis sprawdzałem i nie pasuje ten zapłon na jadną śrubke da się to tylko zakręcić i nie ma iskry ponieważ ja to podłączam cewko-moduł ale mam cewke i moduł od yamaszki i mam pytanie czy będzie działał ten zapłon czy nie i jak podłaczyc ten moduł i cewke prosił bym każdego o pilną pomoc z góry dziękuje

Anonim
    Gość
    • 4 533
    • 89 923Postów:

Przede wszystkim trudno jest zrozumieć cokolwiek z tego ciągu zdań.
    UŻYWAJCIE DO CHUJA INTERPUNKCJI!

Z tego co zrozumiałem pytasz czy zapłon od Verticala pasuje do Horizontala, taką

Anonim
    Gość
    • 4 533
    • 89 923Postów:

Tak dokładnie bo kupiłem zapłon od verticala bo gość mnie zapewniał że bedzię pasować
    Wczoraj przyszedł mi ten zapłon i nie pasuje na mocowanie da się go przymocować na jedną śrubke a na drugą nie i podłączyłem do pod cewkomoduł i tak nie ma iskry a nie wiem jak podłaczyć go pod zwykły moduł bo nie mam tyle kabelków w instalacji i czy w ogóle on by zadziałał

Anonim
    Gość
    • 4 533
    • 89 923Postów:

to stelaze zmień 😀 ja tam w matrixie zrobiłem 😀

Anonim
    Gość
    • 4 533
    • 89 923Postów:

ok już nie trzeba pomocy skuter chodzi już na tym zapłonie dzięki wszystkim za pomoc 🙂

Wyświetla 1 wpisów z $
  • Musisz się zalogować, żeby odpowiedzieć w tym temacie.
Back to top button